5 neizostavnih favorita za kožu tokom ljeta

Koja je tajna besprijekorne kože tijekom ljeta? Ovo je naših 5 najboljih proizvoda za zaštitu i poboljšanje izgleda vaše kože ovog ljeta

Pažnja svim make-up minimalistima: ovo je vaše godišnje doba. Svi vole glamur potpunog make-upa lica, ali postoje slučajevi kada je manje više! Kada stigne ljeto, možete proći s manje proizvoda sve dok imate prave proizvoda. Ostanite s nama i saznate koji su.

Bronzer za bogatiji ten
Budući da će vaša koža postati malo tamnija kada je izložena sunčevoj svjetlosti tokom ljeta, način nanošenja bronzera trebao bi se promijeniti u skladu s tim. Poželjet ćete dodati novu dimenziju svom licu bez značajnijeg prekrivanja. Potez preko čela, po vrhovima obraza i mosta nosa bit će dovoljan. Mladalački je i održava mladalački izgled jer ne izaziva UV oštećenja (osim ako ne preskočite kremu za sunčanje, što naravno nećete.) Naš nezaobilazni proizvod je THE ONE Face Styler višenamjenski stik dostupan kao svjetlucavi bronzer, highlighter, rumenilo i mat sredstvo za konturisanje - četiri izmjenjive nijanse za dodavanje dimenzije očima, usnama i obrazima.

 

2. Tračak rumenila
Sačuvajte svoje rumenilo u prahu za hladnije dane i umjesto toga odlučite se za kremasti stick za lice tokom ljeta. Odaberite između highlightera ili nijansi rumenila našeg Giordani Gold blistavog bronzera u stiku da biste upotpunili svoj izgled bojom koja se lako miješa, a koja se također može koristiti za oči i usne. To je jednostavan način da svom licu uz minimalni napor dodate dinamični sjaj obogaćujući prirodni no make-up look, a u torbici nosite manje proizvoda za make-up. Prednost u svakom pogledu.

3. Tekući puder otporan na znoj
The ONE Everlasting Sync tekući puder sa ZF 30 ne samo da dokazano traje do 30 sati (da, dobro ste pročitali!) - i ima zaštitu od sunca - nego je i otporan na znoj i vlagu. Savršen je za vruće ljetne dane jer pomaže vašoj koži zadržati vlagu u suhim okruženjima te apsorbuje vlagu u vlažnom okruženju. Odaberite između originalnih ili mat završnih izgleda i spremni ste!

 

4. Čistač kistova
Uobičajeno je imati masniju kožu i više akni ljeti. Suprotstavite se tome čestim čišćenjem kistova. Naravno, to nije najuzbudljiviji zadatak, ali uvijek bi trebao biti dio vaše rutine da biste izbjegli nečistoće i rast bakterija koji mogu negativno uticati na kožu! Još jedan dobar način da zadržite masnoće na odstojanju je dvostruko čišćenje, koje će zaista osigurati uklanjanje svih nečistoća, make-upa i prekomjernih masnoća s kože prije nanošenja bilo koje noćne kreme.

5. ZF
Bez obzira idete li na posao, na ručak ili ćete provesti dan na plaži, uvijek zaštitite izloženu kožu od UV zraka. NovAge dnevne kreme za zaštitu kože sa ZF 30 ili ZF 50 izvrsne su za korištenje ako živite u gradu jer nude zaštitu od sunca, ali također pomažu i u smanjenju negativnog uticaja onečišćenja. Kada se sunčate ili plivate, koristite Sun 360 proizvode – savršeni su za cijelo tijelo!