“Detoks” i uživanje su u trendu

Trenutak je za one koji ne vole da izlaze iz kuće! Jer to je postalo trend. Jeste li čuli za JOMO (joy of missing out - radost zbog propuštanja)? JOMO cijeni sadašnje trenutke,traži zadovoljstvo u onome što trenutno radite. Osmislili smo vodič koji će vam pomoći da prigrlite zadovoljstvo izležavanja, brige o sopstvenim potrebama i svih ostalih umirujućih rituala koje ćete obavljati u udobnosti svoje pidžame. Dakle, otkažite svoje planove - večeras ostajete kod kuće!

Neka se trenuci koje ste posvetili sebi računaju

Zašto ne biste maksimalno iskoristili večer kod kuće ugađajući sebi, uljepšavanjem i detoksikacijom od napornog dana? Iskoristite ovu priliku da posvetite vrijeme sebi - samo naprijed, prepustite se! Jer razlika između ostati kod kuće i ostati zbog sebe je u raskošnim detaljima. Zato obucite najfiniju odjeću, smjestite se u svoj omiljeni kutak i priuštite sebi vrhunsku večer.

Za lagane, ali luksuzne spa tretmane, pokušajte:

Manikir

Možda ste čuli za Mindful manikir, gde je fokus okrenut ka vama. Ovo je unaprijeđena verzija, u kojoj njegujete nokte dok istovremeno uživate i u drugim aktivnostima. Uz lični spa centar, slobodni ste da istovremeno pregledate mnogo video sadržaja dok uživate u bogatim, raskošnim bojama lakova za nokte. Evo vam šanse da obnovite, ponovo pogledate, pa možda i više serija i, ponovite cijeli postupak. Vidite, multitasking može biti i dobar za vas!

Novi nivo njege lica

Priuštiti sebi luksuzni tretman lica lako je kao 1, 2, 3… 4! Poboljšali smo rutinu razvijajući kolekciju pribora koji će pomoći da vaši proizvodi daju vrhunske rezultate. Jeste li spremni za sjaj? Dajte svojoj koži osvježen izgled pomoću ova četiri koraka: 

  1. Važno je početi s očišćenom kožom. Nakon pažljivog čišćenja kože, odličan način da olakšate rutinu njege kože je parenje lica. Započnite dodavanjem tople vode (ne ključale) u posudu, a zatim nekoliko minuta pažljivo držite lice iznad pare. To će omekšati gornji sloj vaše kože, pripremajući je za sljedeći korak.
  2. Sada ste spremni da iskoristite hranljive prednosti maske za lice dok istovremeno sva vaša čula uživaju u sjajnim mirisima i kremastim, hidratantnim teksturama. Uzmite obilnu količinu svoje omiljene maske za lice i nježno je masirajte prema gore, ravnomjerno je raspoređujući po vratu i licu.
  3. Ostavite masku da odstoji vrijeme naznačeno na ambalaži, omogućavajući koži da zaista dobije sve prednosti. Nakon toga uklonite masku toplom vodom, a zatim nježno osušite čistim peškirom. Ako koristite papirnu masku, samo umasirajte ostatak proizvoda kako biste ga u potpunosti iskoristili.
  4. I na kraju, hidratizirajte kožu. Da biste zaista pojačali hidrataciju preporučujemo vam da odaberete losion ili kremu za lice koja najbolje odgovara vašim potrebama kože, bilo da smiruje ili hidratizira. Zadržaće svu vlagu tako su potrebe kože u potpunosti zadovoljene.

 

Intenzivna maska za kosu

Maska za kosu se ne može smatrati spa doživljajem, ali može se lako kombinovati s prethodna dva. A sa zaštitnim, nježnim ili svojstvima koja jačaju - zavisno od toga koje odaberete za svoju kosu - dodaje poželjan element našoj raskošnoj rutini.  Dok čekate da se vaša maska za lice ili lak na nogama osuše, raspodijelite raskošan sloj maske na svojoj kosi. Pustite da odstoji najmanje pet minuta, a zatim isperite. Rezultati: glatka, sjajna, i bujna kosa koju ćete voljeti!

  

VRHUNSKI SAVJET, KAO ZAVRŠNA MISAO: Imate nekoliko sati za sebe da se zaista odmarate? Pokušajte da se odvojite od interneta. Prigušite svijetla i pripremite toplu kupku - dodajte nekoliko kapi Swedish Spa ulja , odjavite se sa svih društvenih mreža i pustite svoju omiljenu muzičku listu. Sada zatvorite oči i uživajte u ovom novom ritualu u koji ste upravo uronili.