Pridružite se trendu dopaminske ljepote uz jarko ružičastu boju!

Jarko ružičasta boja je zamijenila milenijsku rozu. Evo kako da postignete ove izglede i pokažete svoje samopouzdanje uz najtopliju boju godine.

Nakon pandemije, nosili smo udobne, čiste nijanse koje izgledaju prirodno i stvaraju opuštajuću atmosferu. Međutim, kako je vrijeme prolazilo, mnogima jsujednostavnost i prigušene boje već pomalo dosadili, a maksimalističke, ekspresivne boje i make-up izgledi su naglo stekli popularnost u posljednjih godinu dana.

Sada koristimo boje kako bismo izrazili svoju ličnost, podigli raspoloženje i demonstrirali samopouzdanje sa stavom. Fokus se promijenio iz sporog i opuštajućeg u energičan: radimo stvari koje nas usrećuju, izražavamo svoju ličnost i uživamo u životu.

Zakoračite u svijet dopaminskog oblačenja i dopaminske ljepote!
Dopaminska ljepota proizlazi iz trenda dopaminskog oblačenja koji je doživio svoju slavu na TikToku protekle godine.

Izraz dopaminsko oblačenje definiše oblačenje koje poboljšava raspoloženje, slično kao što to čini dopamin, nošenje odjeće koja čini da se osjećate sretno, često u smjelim, jarkim bojama.

U trenutku pisanja ovog teksta, trend ima 135 miliona pregleda, tako da smatramo da je ovaj trend nastao kako bi se održao i trajao!

 

Jarko ružičasta u stilu Barbiecore

Jedna boja koja je bila posebno popularna potekle godine je Valentino Pink, Barbiecore estetika ili Viva Magenta, boja godine u 2023. Svi ovi pojmovi se odnose na istu jarko ružičastu ili fuksiju boju koja je preuzela ulogu hue du jour* (vodeća boja).

Ova boja je smjela, ženstvena i moćna, i sigurno će vam pružiti dozu dopamina. Ova nijansa nije za sramežljive! Namijenjena je ljudima koji žele biti primijećeni, inspirisati druge samopouzdanjem i ostati upamćeni dok napuštaju prostoriju.

Ako se prepoznajete u ovome, evo kako da iskoristite ovaj trend i pojačate svoje raspoloženje, samopouzdanje i stil!

 

Jarko ružičasti ruž za usne
Šta zrači samopouzdanjem više od svijetle, upadljive roze boje na usnama? Hrabre boje ruža za usne mogu vas trenutačno učiniti privlačnijim, sigurnijim i sretnijim. Umjesto klasične crvene, nanesite fuksija ružičasti ruž za usne koji će djelovati hrabrije i modernije.

Dopaminsko oblačenje u monokromatskom stilu
Jeste li ikada pokušali nositi potpuno monokromatski komplet? Obucite fuksiju od glave do pete kako biste izrazili ženstvenu sofisticiranost i moć.

Ako vam se čini da je to malo zastrašujuće, možete se odlučiti za prigušenu pastelnu roza boju, koja će biti trend boja za 2024. godinu, ili digitalnu lavandu, koja je omiljena kod pripadnika Generacije Z i jedna od najpopularnijih boja ove godine.

 

Izražajni nakit
Izražajnost se proteže dalje od samih boja, također je prisutna u trendovima nakita. Debele, masivne zlatne ogrlice i velike zlatne naušnice su se nedavno pojavile svuda, i razumijemo zašto. Nešto masivniji nakit može jednostavnu odjeću pretvoriti u šik komad u tren oka!

Izrazite se kroz miris

Poznato je da mirisi utječu na naše raspoloženje, fiziologiju i ponašanje, a uz ekspresivnu odjeću želite miris koji mu odgovara. All or Nothing Amplified zrači odvažnom ženstvenošću svojim cvjetnim i začinskim notama tuberoze i crvenog đumbira.

 

To je miris koji ispunjava sobu, a postoji suptilna moć u tome da se usudite da nosite takav miris. Samo saznanje da to može poboljšati vaše raspoloženje i učiniti da se osjećate samopouzdano.

 

Spremni ste da se priključite trendu i budete najizražajnija verzija sebe?

Tekst: