Savršen make-up za jesen

Jesen je zasigurno jedan od najboljih mjeseci za modu i ljepotu. Uskoro će doći trenutak da odložite sve vaše ljetne favorite i osvježite svoj neseser novim kombinacijama i formulacijama kako biste pružili svojoj koži adekvatnu njegu i išli u korak s trendovima. Predstavljamo vam Oriflame favorite za sezonu koja nam stiže!

Prva na listi je The ONE 5-in-1 Wonder Lash XXL maskara

Izražajne trepavice su bile korak koji smo ujutru u žurbi najčešće preskakale, dok nismo shvatile kakvu razliku maskara može da napravi kada je nanesemo na pravi način. Onih dana kada jednostavno ne možemo da držimo oči otvorene od umora, the ONE 5-u-1 Wonder Lash XXL maskara pružit će vam samouvjeren izgled brže nego što možete i da  zamislite.

Druga na listi je the ONE Color Unlimited sjenilo za kapke u stiku

Ako želite postojano sjenilo koje se lako nanosi i savršeno je otporna na mrljanje i razmazivanje, ovo je savršen proizvod za vas! The ONE Colour Unlimited sjenilo za kapke u stiku pruža vam do 24h postojanosti. Kremaste je formule koja lako može postati tuš ili sjenilo. A sve one divne metalik nijanse su uvijek nepogrešiv izbor za jesen.

Slijedeći na listi je vodootporni tuš za kapke Stylo 

Konačno, tuš koji traje i ne mrlja se. Formulisan za intenzivan izgled, odolijeva suzama i lošem vremenu. Vodootporni tuš ima jedinstveno oblikovan vrh kome nikad nije potrebno oštrenje i omogućava vam savršenu preciznost. 

Slijedeći je Colour Unlimited Lipstick Super Matte ruž za usne

Usne su podložnije sušenju tako da je za jesen sjajan izbor ruž koji će njegovati i hidrirati vaše usne. Naša preporuka je Colour Unlimited Super Matte ruž za usne u divnim nijansama od purpurne do boje kože. 

Posljednji na našoj listi je the ONE Long Wear lak za nokte.

Izaberite crvenu, ljubičastu, tamno roza ili drugu toplu nijansu ako želite da ostanete u trendu u sezoni koja stiže. The One Long Wear lak za nokte neće se lako skinuti s vaših noktiju. Svakako pogledajte nove nijanse!
Tekst: Fotograf: Oriflame