4 jesenska trenda nijansiranja kapaka

Kapci ne bi trebali ostati nenaglašeni ove sezone. Nakon što ste tokom ljetne sezone usne nijansirali žarkim bojama i oči šminkali u nježnijim tonovima, vrijeme je da ih stavite u prvi plan. U hladnijim mjesecima koji dolaze uživajte u naglašenim očima.

Grafičke linije
Ove sezone potražite inspiraciju na Rochas, Proenzer Schouler i Fendi modnim pistama, a grafičke linije neka budu iscrtane ispod i iznad vaših trepavica. Bit će vam potreban tekući tuš za kapke i čvrsta ruka za precizno nanošenje.


Smokey efekat
Tamno obojene kapke za romantične trenutke možete postići širokim potezima kistom. Na Etro tjednu mode crna je boja posebno dramatična, a nježni su i zamagljeni prijelazi nijansirani sivom bojom. U međuvremenu Pascal Millet naglašava srebrnom i sivom postižući dojam topljenja boje ispod očiju.


Visoki sjaj na kapcima
Metalik – da li u zlatnoj, brončanoj ili srebrnoj – oči su svakako u prvom planu ove sezone. Obavezno koristite sjajila u stiku poput The One sjajila koja lijepo nijansiraju i daju svjetlucavi sjaj. Za maksimalni učinak trepavice ostavite bez make-upa ali zato oči možete uokviriti olovkom za oči.

Oči poput mačke

Za jesensko vrijeme je poželjno naglasiti oči. Na modnoj reviji Chanela ili Paco Rabanne, oči su bile naglašene jednako kao i obrve. Za make-up koji je naglašen na ovaj način potrebno je nanijeti dobru i kvalitetnu bazu za make-up.

Tekst: Fotograf: Getty images