Top 5 make-up trendova 2018. godine

Make-up trendovi koje možete vidjeti na modnim pistama često izgledaju prenapadno da biste ih nosili u svakodevnom životu, ali postoje načini na koje ih možete prilagoditi sebi. Napravili smo listu svih make-up trendova za oči kojima možete osvježiti cijelu 2018. godinu.

1. ODVAŽNO I SVIJETLO
Proljeće ne bi bilo proljeće bez jarkih boja na pistama. Jako pigmentirane pastelne boje, narandžaste, pink, zelene i žute boje prevladale su revijama u nekoliko umjetničkih kreacija. Bez obzira na koji način ćete ih prilagoditi vašem svakodnevnom izgledu, bez sumnje će ovaj elektro izgled biti stvaran. Što su boje odvažnije i upečatljivije, to bolje!

2. SJAJ, SJAJ, SJAJ
Svjetlucajte! Od suptilnog sjaja do sitnih kamenčića koji se lijepe na kožu, sve je 2018. u znaku sjaja. Na modnim pistama su i oči i usne bile u potpunom sjaju, uz zamrljane svjetlucave uglove očiju, šarolike olovke za oči i velike svjetlucave linije na kapcima s neutralnim podtonovima inspirisane 90-im.

3. OLOVKE
Kada govorimo o zvijezdama: U 2018. olovke za usne su potpuno definisane novim rubovima i uglovima. Često možemo vidjeti i mačkasti make-up na očima u različitim bojama, od grafičkih oblika u petrolej plavoj do potpuno crnih negativnih prostora na očnim kapcima. Olovke za oči definitivno treba isprobati! 

4. NIJANSE CRVENE
Ljeto nas asocira na jagode, ali ne samo one koje su u desertu. Žarke crvene nijanse - od magente do cherry tonova su prevladavali na usnama na revijama proljeće/ljeto, baš kao i rozi tonovi na očnim kapcima u kombinaciji s blistavom prirodnom kožom ili odvažnim tušem na kapcima. Za malo sofisticiraniji izgled, probajte s nešto blažim nijansama kao što je cranberry ili terra cotta. Za usne, isprobajte sjaj za usne. Ili dobro pripremite usne prije nego ih obojite žarkocrvenom.

5. PRIRODNA KOŽA

Sve je u dobroj podlozi! Ne možemo poreći da je koža, uz blistav izgled, jedan od glavnih aduta na modnim pistama diljem svijeta. Osnovni izgled je sportsko, svježe lice s fokusom na naglašavanju svačijeg individualnog tena. Pripremite kožu sa primerom i s malo korektora za besprijekornu osnovu i igrajte se različitim highlighterima da stvorite sjajan blistavi izgled. 

Tekst: Fotograf: Getty Images