U trendu: Odvažni izgled

Kreativan. Individualan. Odvažan. Najnoviji proljetni trend podrazumijeva odvažne boje i izgled koji se ističe u masi! Želite inspiraciju za istaknute usne, umjetnički ukrašene oči ili izazovne obraze? Provjerite naš vodič!

UMJETNIČKI UKRAŠENE OČI
Grafički oblici, izražene linije nacrtane olovkom za očne kapke i jake kontrastne boje - zaboravite na sva pravila i koristite make-up onako kako ste oduvijek sanjali. Nema ničeg što vam je nedozvoljeno ove sezone. Pogledajte odvažne modne stilove Louis Vuittona, Manish Arora i Victorije Beckham.

Pogledajte video vodič OVDJE

ISTAKNUTE USNE
Make-up na očnim kapcima može biti odvažniji, ali to ne znači da usne trebaju preći u drugi plan. Baš suprotno! Jake boje i stilovi poput ombre usana ili onih u dva tona su sve popularniji ove sezone. Nađite inspiraciju u stilovima Jason Wu-a, Maison Margielae i Cushnie et Ochs.

ISTAKNUTI OBRAZI
Draping je ponovo hit! Ova tehnika, poznata iz 80-ih godina, koristi boju za naglašavanje linija lica (slično konturisanju i strobingu). U sezoni proljeće/ljeto 2017. viđali ste je na pistama brendova Kenzo, Chanel iAdam Selman.

Tekst: Fotograf: Getty Images