3 BRZINSKA MAKE-UP STILA

U ljetnom periodu većinu vremena provodimo na otvorenom i nerijetko se trebamo brzo pripremiti za izlazak. Evo 3 make-up stila koji su omiljeni tijekom ljeta.

Naglasak je svakako na očima  – boje trebaju biti intenzivne jer je ljetni period savršen za make-up koji intenzivno naglašava oči.

Vaša je koža vjerojatno osunčana i vrlo lako možete u samo nekoliko poteza naglasiti konture svog lica i očiju i upututi se u ljetni izlazak. Evo naša 3 omiljena trenda kad je večernji make-up u pitanju.

 

1 DRAMATIČNO PLAVE OČI
Ljeti kad imate lijepo osunčan ten slobodno možete nanijeti intenzivnije nijanse poput svijetlo plave i tirkizne, te purpurne boje na usnama. Ovom će make-upu jako dobro pristajati i dašak raskošne sedefaste boje. Gel kremaste teksture Giordani Gold kremastih sjenila za kapke daju nevjerojatan intenzitet boje.

 

2 OČI U NIJANSI NJEŽNO PLAVE

Zlatna i plava boja su idealne u kombinaciji. Ako smatrate da su plave nijanse “previše” za vas, pokušajte nanijeti samo plavi tuš za kapke, pa ćete imati samo dašak plave boje na očima. To je diskretniji make-up koji naglašava boju plavih i zelenih očiju, a smeđima daje toplu nijansu lješnjaka.

A za usne nešto potpuno drugačije…

 

3 USNE U BOJI JAGODE

Za punije i senzualnije usne nanesite svoju omiljenu nijansu ruža, a zatim dodajte malo sjajila za usne na sredinu usana. Boje jagode naglasit će vaše usne, a savršeno pristaju uz oči našminkane u plavim i tirkiznim tonovima.


Tekst: Fotograf: Getty Images