Serum za vrat i dekolte

Za mnoge žene, vremenom, dekolte može postati uzrok brige. Nemojte biti jedna od njih! Otkrijte više o ovom području i saznajte na koji način ga održati mladalačkim i lijepim.

“Vaš šta?”
Za one koji nisu učili francuski jezik ... ili biologiju ... ili biologiju na francuskom ... dekolte je područje gornjeg dijela prsa, donjeg vrata i ramena.

Zašto je to područje važno?
Još jedno važno pitanje, s prilično važnim odgovorom. Jednostavno rečeno, njega kože nije samo briga o vašem licu. U stvari, mogli bismo reći da njega lica počinje od prsa prema gore. Zašto? Jer kao i kod kože lica, i koža na vratu i dekolteu podliježe znakovima starenja uzrokovanim genetikom i faktorima iz okoline poput izlaganja suncu i gradskog zagađenja. Rezultat je stanjivanje dermisa i razlaganje elastina i kolagena, što dovodi (između ostalog) do gubitka podatnosti kože, nastajanja linija i - pogodili ste - bora!

To je zona “slabosti”
Koža područja vrata i dekoltea je strukturno najmanje otporna na čitavom tijelu. Vremenom, znakovi starenja na ovom području mogu postati dramatičniji i vidljiviji, tako da koža na vratu i dekolteu može izgledati starije nego na licu.

A tu je i gravitacija!
Kada je riječ o našem tijelu, gravitacija djeluje na mjestima na kojima najmanje želimo. I nažalost, bez posvećene njege, s godinama vaš dekolte mogao bi biti jedan od njih. Još jedan  razlog da na vrijeme brinete o tom dijelu tijela te izbjegnete potrebu da se prekrivate odjećom ili nakitom.

Dakle, koji je plan?
Svakako, možete upotrijebiti losion za tijelo ili čak kremu za lice ali trebate koristiti ciljana rješenja za područje vrata i dekoltea. Pravo rješenje je NovAge serum za vrat i dekolte. Smatrajte to vašim tajnim oružjem za postizanje zdravijeg, mladalačkog izgleda vrata i dekoltea!

Vrhunski savjet za završetak

Prije nego što počnete njegovati svoj dekolte, ne zaboravite savjet stručnjaka ... kao što je spomenuto ranije, produženo izlaganje suncu može pogoršati znakove starenja na vratu i dekolteu, zato uvijek nanesite kremu za sunčanje prije izlaska iz kuće. Prevencija je uvijek bolja od liječenja!

Tekst: