Koji je vaš miris za izlazak?

Jeste li diva ili djevojka koja uživa u gala večerama? Imate li određeni miris koji nosite za izlazak? Ako nemate, pročitajte ovaj vodič! Pomoći će vam da pronađete svoj omiljeni parfem za vrstu izlaska kakvu volite.

1. VEČERA S PRIJATELJIMA 
Uživate u večeri s prijateljima, prepunoj dobre hrane i smijeha. Tada je miris koji ima svježe, cvjetne note u srcu pravi odabir za vas. Ne tražite dalje jer su Women's Collection toaletne vode upravo ono što tražite. Senzualna ljepota ovih mirisa sigurno će oduševiti vaše prijatelje

2. NOĆNI IZLAZAK PETKOM 
Nakon naporne sedmice, uvijek je zabavno napustiti kancelariju, raspustiti kosu i provesti se s drugaricama. Kad se petkom navečer spremate za izlazak i imate velika očekivanja za dobar provod, koristite VIP toaletnu vodu koja je inspirisana svijetom ekskluzivnih zabava. Bit će vam savršeni partner u dobrom provodu.

 

3. KLUB
Znate da pravi parfem može biti sudbonosan. Ukoliko očekujete noć uz glasne ritmove popularne muzike i uzbuđenje, isprobajte MyDestiny parfemsku vodu. Za noć na plesnom podiju, poželjet ćete miris koji daje energiju i slavi vašu individualnost – poput My Destiny parfemske vode.

4. GALA VEČERA 

Za važne prigode koje zahtijevaju eleganciju i profinjenost, savršeni su  Giordani Gold mirisi. S 40 godina tradicije, Giordani Gold nastoji i dalje stvarati vrhunske proizvode koji sadrže najkvalitetnije sastojke. Obećavamo da će vaš parfem uljepšati doživljaj luksuznih događaja koje volite.

 

5. OPUŠTANJE NAKON RADNOG DANA
Dok su sofisticiraniji, teški mirisi savršeni za posebne prigode, blaži sastavi smiruju vaša osjetila i ostavljaju vas u dobrom raspoloženju za početak novog dana. Novi miris My Little Garden zadržat će vaše misli daleko od gradske gužve, radnih zadataka i omogućiti vam da uživate u danu opušteni.

Tekst: Fotograf: Anna Mårtensson