TOP LJETNI MIRISI – DA UPOTPUNITE LISTU!

Upotpunite svoju paletu mirisa ipotaknite dobro raspoloženje novim mirisom. Upoznajte Oriflameovu direktoricu marketinga za diviziju mirisa Christine Dercourt-Simmonds, koja će s nama podijeliti svoje tajne odabira savršenog ljetnog mirisa.

Ovo ljeto obožavamo mirise s tržnice: isprobajte ženstvenu mješavinu ruža, sočnost lubenice i zavodljive note čokolade! 

Poput mnogih od nas možda ćete se osjećati ugodno sa samo jednim ili dva mirisa, ali I dalje vrebati neke nove note mirisa. Zamolili smo Christine da nas savjetuje kako da izaberemo savršeni ljetni miris, a da pri tome sačuvamo osobnost!

Koji su najvažniji čimbenici koje svaka osoba treba uzeti u obzir kad odabire svoj savršeni ljetni miris?
– Pristup je isti kao i kod odabira savršenog mirisa koji nosite zimi. Najbolje je da proučite listu mirisa koje ste koristili zadnje 3 ili 4 godine. Velika je šansa da je velik broj mirisa na vašoj listi iz iste “obitelji” mirisa. “Obitelj” mirisa se odnosi na pripadnost mirisa određenim notama koji mogu biti cvjetni, voćni, drvenasti, orijentalni i drugo. Top Summer Fragrances

- Dakle držite se svojeg omiljenog cvjetnog mirisa ali dodajte i isprobajte svježe mirise tijekom ljeta. Na velikim vrućinama odlično ćete se osjećati ukoliko se malo osvježite!

Koji su najveći parfemski trendovi za žene ovog ljeta?
– Voćni mirisi su veliki hit! Crveno i žuto voće  poput ananasa, manga, breskve i lubenice su vrlo popularni. Nakon toga su vrlo popularni i cvjetni mirisi.

Moj odabir je Eclat Weekend toaletna voda s cvjetnim notama:
– Veliki su trend poglavito lagani i prozračni cvjetni mirisi koji razvijaju lijepe decentne note.

Favoriti su također:

Volare: sasvim nova interpretacija mirisa ruže 


Paradise: lagane cvjetne note s daškom crvenog papra


Divine: ženstvena mješavina s daškom mirisa orhidejeTop Summer Fragrances

A koji su trendovi na području muških mirisa?

– Svježi i aromatični mirisi su velik trend kod muškaraca. Vrlo su tražene mješavine citrusnih nota s pjenušavim limunom i aromatičnim začinima.  Svi imaju vrlo “uvjerljivu”, muževnu strukturu mirisa. Moj je osobni odabir Excite toaletna voda


– Inspirirani dalekim istokom, orijentalni mirisi postaju sve popularniji u grupi muških mirisa. Bezvremenska svježina u muževnoj mješavini korijandera, svježine cedra je u kombinaciji s cvjetnim notama jasmina i senzualnosti tonke neodoljiva. 


Tekst: Fotograf: Oriflame Editorial Team