3 proizvoda za trenutačno savršen izgled kože

Da bi koža bila lijepa i njegovana, potrebno je vrijeme, a rezultati ne mogu biti vidljivi za jednu noć. Međutim, ovi proizvodi će umanjiti nesavršenstva kože s kojim se suočavate te naglasiti njen prirodan izgled. Isprobajte!

1. NOVAGE KREMA ZA UMANJIVANJE PORA I FINIH LINIJA
Stres, manjak sna i zagađenja iz okoline ostavljaju tragove na vašoj koži u vidu proširenih pora, finih linija te bezizražajnog izgleda. NovAge inovativna tehnologija za njegu kože pruža savršen izgled. Klinički testirana uz upotrebu kamera visoke rezolucije, NovAge krema za umanjivanje pora i finih linija je naučno dokazano poboljšala izgled kože te smanjila neželjeni sjaj.

2. GIORDANI GOLD SILK TEKUĆI PUDER
Odlično prekrivanje je još jedan korak do savršenog izgleda kože. Giordani Gold tekući puder sa ZF 12 je puder izuzetno tekuće formulacije dovodi vaš ten do savršenstva prekrasnom završnicom u boji kože koja izgleda prirodno i pruža takav osjećaj. Obogaćen sredstvima za optičko zamagljivanje, daje blistavost i zamagljuje nesavršenosti.

3. GIORDANI GOLD ELIKSIR PODLOGA ZA MLADALAČKI BLISTAV TEN

Uloga podloge je nije samo da na pravi način pripremi kožu za besprijekoran make-up. Giordani Gold eliksir podloga s bijelim čajom i zrnicima ružičaste i zlatne boje, možete koristiti i samostalno za savršen izgled vaše kože svaki dan!

 

*Testirano na korisnicama

Tekst: