Snaga prirode: obračunajte se sa nesavršenostima kože

Koža sklona nesavršenostima uglavnom bukne kada se tome najmanje nadate. Ali Love Nature ulje za čišćenje lica s organskim čajevcem i limetom je način da se s njima obračunate uz snagu prirode.

Vaš problem: nesavršenosti
Da li vam se koža masti i sija? Imate li proširene pore? Ako su odgovori potvrdni, najvjerovatnije imate masnu kožu. Ovaj tip kože proizvodi višak sebuma i zatvara pore, uslijed čega se dešavaju akne i nesavršenosti. Razlozi za probleme na koži mogu biti druge prirode, poput stresa, hormona, loše ishrane ili higijene. Navedeni faktori i bavljenje istima je svakako visoko na vašoj listi, a mi vam dajemo i prirodno rješenje da se brzo riješite nesavršenosti. 

Vaše rješenje: Ulje za lice
Love Nature ulje za lice se bori protiv nesavršenosti zahvaljujući organskom čajevcu i limeti. Djeluje ciljano, čisti i umiruje kožu, tonira i sužava pore. 

Umirujući čajevac
Poznato po svojim antimikrobnim svojstvima, organsko esencijalno ulje čajevca djeluje na nesavršenosti i pospješuje hidrataciju.  

Osvježavajuća limeta  
Kada pomislite na limetu, pomislite na osvježenje! Ona vraća energiju vašoj koži, a ujedno je tonira i matira.Da li ste znali? 
Naše ručno brane limete su iz sunčane države Colima na pacifičkoj obali Meksika, pa je njihov kvalitet neosporan! 

Kako se koristi? 
Utrljajte direktno na nesavršenosti čim se pojave. Izbjegavajte područje oko očiju.  

Dodajte ovo ulje svojim obaveznim beauty proizvodima i uživajte u lijepoj koži svakog dana!

Tekst: Fotograf: Oriflame