NOVI IZGLED: Scentsational kompozicija slojeva mirisa

Oriflame s ponosom predstavlja novu odvažnu paletu proizvoda koji će vam pomoći da stvorite zadivljujući modni izgled koji garantovano privlači pažnju i ostavlja trag.

Inspirisan Light Magic trendom koji istražuje maglovit i prelijepo intrigantan svijet prirode, Scentsational izgled je razvijen na stvaranju očaravajućih slojeva znatiželje - kako bi snažno privukao pažnju drugih.

Magija SLOJEVITOG KOMBINOVANJA MIRISA
U Scentsational kolekciji donosimo dva mirisa: Toaletna voda i Sprej za tijelo. Oni su sami po sebi moderni i istančani. Ali, oni su također posebno dizajnirani tako da se stapaju i stvaraju potpuno jedinstven miris.

Kreiranje vašeg jedinstvenog mirisa

Evo kako da to postignete: Prvo nanesite Scentsational toaletnu vodu na pulsne tačke. Zatim naprskajte Scentsational sprej za tijelo kako biste stvorili potpuno originalan miris.

SLOJEVI LJEPOTE

Predstavljamo nova, intenzivno pigmentirana svjetlucava sjenila za kapke koja unose još jedan sloj dramatične intrige u vaš izgled. Nove nijanse The ONE Make-up Pro Wet & Dry sjenila za kapke – kao Golden Khaki, Breezy Blue ili Pewter Grey - također se mogu miješati te nanositi vlažna ili suha.

Modni detalji koji se kombinuju – IZDVOJIT ĆE VAS OD OSTALIH

Scentsational modni dodaci dizajnirani su u saradnji sa pobjednikom ORIFLAME TREND AWARD za 2019. godinu, Adamom Swärdom. Inspirisan tečnim oblicima u prirodi, Adam je razvio odvažan i eksperimentalan asortiman koji sadrži torbu, šal, naušnice i sunčane naočare.

KREIRAJTE SOPSTVENE SLOJEVE INTRIGE

Izdvojte se. Eksperimentišite. Neka kolekcija Scentsational snažno ostavi svoj trag zanosnim modnim izgledom izgrađenim na fantastičnim inspiracijama iz prirode!