Osnovne navike njege za muškarce

Njega tijela ne treba biti vremenski zahtjevna. Za samo nekoliko minuta dnevno vaša dnevna rutina njege kože može vaše lice učiniti svježim i njegovanim.

1. MIRISNI GEL ZA TUŠIRANJE

Mirisno osvježenje neka započne  tuširanjem. Odaberite gel za tuširanje koji će odgovarati mirisu vaše toaletne vode. Nije vrlo zahvalno koristiti sapun za umivanje vašeg lica, tijela i kose. Umjesto toga dofinirajte tip svoje kože i kose. Svakako odaberite odgovarajući šampon i regenerator za kosu:  npr. North for Men šampon za vlasište koje ima problema s peruti. Isto pravilo primjenite i na svoje lice ukoliko vas muči masna koža koju je potrebno redovito čistiti.


2. SVJEŽE LICE
Preporučujemo da slijedite pravilo 4 koraka rutine njege kože. Ukoliko vam se 4 koraka rutine njege kože čine zahtjevnima onda svakako brinite da lice zaštitite kremom koja sadrži zaštitni faktor. Hidratacija će spriječiti starenje kože ali i njegovati lice koje je oštećeno vremenskim uslovima zbog boravka na otvorenom zraku ili boravka u klimatiziranim prostorima. Preporučujemo korištenje kreme za područje oko očiju koja smanjuje otečenost kapaka i tamne krugove poput Triple Action balzama za područje oko očiju koji će vašu kožu oko očiju očuvati u izvrsnom stanju.
3. BRINITE O VAŠOJ KOSI
Ukoliko imate čvrstu i gustu kosu koja je valovita onda su gelovi za učvršćivanje kose idealni za vas. Međutim ako imate tanju kosu koristite prozračnije proizvode poput laka za kosu.

"Specijalne hidratantne kreme će učiniti vaše ruke mekanim i njegovanim." 

4. NJEGOVANE RUKE I STOPALA

Bez obzira na godišnje doba, njega stopala je vrlo važna. Nakon tuširanja, kada je vaša koža najnježnija koristite kamen za pete, te odstranite zanoktice. Neugodnih ćete se mirisa lako riješiti ukoliko koristite Feet Up kreme za stopala.

Isto vrijedi i za vaše ruke. Ništa ne izgleda toliko neugledno kao neuredni nokti, pa također odstranite zanoktice. Redovita će manikura učiniti vaše ruke njegovanima, a krema ili losion za ruke kožu ruku nježnom.

Tekst: Fotograf: Shutterstock