Koja je prava maskara za vas?

Postoje razne maskare, sa različitim efektima – neke žene vole punije i uvijenije, a neke tanje i duže trepavice. Pronađite onu koja je prava za vas!

Vaš čarobni štapić!
Sve je u štapiću maskare, zato pažljivo birajte. Prije svega odlučite šta želite od maskare – volumen, dužinu, uvijenost?

Ako vam je važan volumen, gledajte guste četkice jer će vam brojna vlakna omogućiti da kreirate punoću. Naša nova The ONE 5-in-1 Wonder Lash XXL maskara pruža izuzetan 5 u 1 efekat! Oblik četkice obuhvata trepavice od korjena do vrha i omogućava vam izvanredan izgled.

Ako vam je bitno da su vam trepavice dugačke, tražite maskare sa tanjim četkicama. Tanka četkica sa odgovarajućim vrhom – baš kao na našoj The ONE Hypnotic Depth maskari– pružit će vam izduženost koju želite. 

Kupasta četkica služi da se lako dođe do svih uglova oka, što nije moguće sa svakom maskarom. Pokrivanjem svih trepavica, oko izgleda otvorenije i izražajnije, a to možete postići maskarom Giordani Gold Iconic višenamjenska maskara

Želite i dužinu i uvijenost trepavica? Spiralne četkice koje kombinuju ova dva benefita dat će vam utisak vještačkih trepavica. Preporučujemo The ONE Instant Extension maskaru. 

Tekst: Fotograf: Oriflame