Kako izabrati idealan poklon za njega

On je vaš najbolji prijatelj, vaš dragi ili vaš suprug. Iako ga poznajete bolje od ikoga teško je izabrati dar za njega. Ne brinite – naša urednica Katya Vetrova ima prijedloge za vas!

ZNALAC
Od prvog dana kada ste ga upoznali, nikada vas ne prestaje iznenađivati. On zna za sva događanja u gradu i poziva vas u najbolje restorane, te obožava putovati svijetom.  Ukratko:  živi umjetnost življenja.  Idealni je dar za njega je sofisticirani miris Giordani Gold Notte s iskričavim notama talijanskih citrusa.

DRUGA POLOVICA
Kada bi to bilo moguće, nikada ne biste bili razdvojeni. Niti na jedan dan. Jedno ste drugome bolja polovica i život je toliko bolji kada ste zajedno. Za ovakvu poveznicu trebat ćete nešto što je vrlo lično.  Što bi bilo bolje nego miris koji mogu nositi oboje?  So Fever Him i So Fever Her su savršen poklon za parove koje povezuje strast.

OSLONAC
Neki su ljudi uvijek tu za vas, bez obzira na sve. On vas čini sigurnom i punom samopouzdanja u budućnosti koja vas očekuje. Nemojte zaboraviti da i oni koji se brinu za druge ljude također s vremenom trebaju pažnju i brigu. Iz tog razloga North For Men set uključuje sve potrebno za njegu muške kože i kose.

ZGODNI DEČKO
On je najzgodnije stvorenje koje ste ikada vidjeli. I baš poput vas, on zna da dobar izgled zahtijeva trud. Poklonite mu NovAge Ecollagen set ovih praznika. Iako je muška koža 25% deblja nego ženska jer sadrži testosterone, rutina njege kože je jednako važna za muškarce, kao i za žene. Uvjerite ga u to!

Tekst: