Kako izgledati svježe nakon neprospavane noći

Praznici znače puno slavlja, no ako želite izgledati svježe unatoč neprospavanoj noći proučite naše savjete!

OTEČENI KAPCI
Otečeni kapci su prvi problem kojeg ćete htjeti riješiti ukoliko se pojave nakon neprospavane noći. Klasičan je trik je da uz pomoć kockice leda smanjite otok ili hladnom kašikom tapkate područje ispod očiju.  No, bolje je koristiti kremu za područje oko očiju koja će hidratizirati kožu.
Preporučujemo: NovAge Ecollagen krema za područje oko očiju

SUHE USNE
Manjak sna često uzrokuje dehidraciju i uzrokuje pucanje usana. Napravite lagani i nježni piling usana s četkicom za zube i nakon toga nanesite balzam za njegu usana. Ukoliko želite nanijeti ruž za usne, nanesite balzam prije nego što nanesete ruž za usne. Na taj način će koža bit mekana, a ruž ćete moći lijepo nanijeti.
Preporučujemo: Tender Care univerzalni balzam

BEŽIVOTNA KOŽA
Blijeda i umorna koža je čest znak neispavanosti, ali je to lako riješiti. Započnite s njegom koja potiče blistavost vaše kože. Nakon toga nanesite korektor koji će osvježiti područje oko očiju, svježe rumenilo koje će dati boju vašim obrazima i naglasite obrve i unutrašnje kutove kapka svjetlucavom nijansom.
Preporučujemo: NovAge True Perfection set

TAMNI PODOČNJACI
Tamni podočnjaci doista mogu narušiti vaš izgled. Borite se s plavo-ljubičastom kožom žutim ili narandžastim korektorom. Dodatno možete nanijeti korektor u trokutastom obliku kako biste svojem licu pružili trenutačni lifting efekt.
Preporučujemo: The ONE set za savršeno prikrivanje

UMORNE OČI
Krvave i umorne oči nisu baš najljepši prizor. Ali, uz samo malo make-upa možete dobro zamaskirati crvenilo. Korištenjem bijele ili nude olovke za kapke na donjem kapku ili bijelom, plavom ili sivom sjenkom za kapke, oči će vam izgledati bijelje. Možete koristiti i uvijač za trepavice i maskaru da bi vam oči izgledale odmornije.  
Preporučujemo: The One olovka za kapke

Tekst: Fotograf: Martin Petersson, Getty Images