Kako odabrati savršeni ljetni miris

Ljeto je savršena prilika da obnovite i osvježite mirise u vašoj kupaonici. Odabir savršenog mirisa će možda zahtijevati vaše vrijeme i predanost, a niko se ne želi pretjerano truditi ljeti! Da bismo uštedili vaše vrijeme donosimo odabir mirisa koji odgovaraju gotovo svakom karakteru. Sve što trebate je – odabrati!

SLOBODNI DUH

Toplo vrijeme nam omogućava da oslobodimo boema u sebi. U vašem su svijetu dugi ljetni dani u potpunosti bez obaveze. Ovo ljeto, nekoliko lepršavih haljina nosite poprskane egzotičnim mirisima koji bude živost u vama. Note vanilije, jantara ili pačulija – orijentalni su mirisi idealni!

Preporučujemo Possess parfemsku vodu te Amber Elixir Night parfemsku vodu 

OBOŽAVATELJ PLAŽE

Dani okupani suncem i svježi morski povjetarac, te slano more traže lagane I prozračne mirise.  Upravo toaletne vode koje mogu biti cvjetne i voćne će oduševiti ljubitelje odmora na plaži.

Preporučujemo Solar toaletnu vodu, te Precious Moments parfemsku vodu 

GRADSKA CURA

Iako se grad prazni tokom ljeta, vi jednostavno volite ostati u njemu. Vaš će parfem odmah ostaviti dojam. Koktel sandalovine, jantara i mošusa će vas učiniti nezaboravnima.  

Preporučujemo Paradise parfemsku vodu, te Amber Elixir parfemsku vodu 

AVANTURISTIČKI TIP

Nije vas strah da zaprljate ruke. Toplo vas vrijeme mami da istražite okoliš i njegove primamljive pejzaže. Dani koji su pred vama nude otkrića uzbudljive prirode, a tome savršeno pristaju citrusne note koje bude energiju.

Preporučamo Volare Magnolia parfemsku vodu,  te Imagination toaletnu vodu 

MODERNA ROMANTIČARKA

Vaš ljetni miris treba odražavati vaše ljetno raspoloženje: svježinu, romantiku i nježnost. Potražite ženstvene mirise s notama ruže, orhideje, jasmina ili ljiljana.

 

 

Preporučamo Volare parfemsku vodu te Lovely Garden toaletnu vodu

Tekst: Fotograf: Oriflame E-Marketing Team