Priredite sebi švedsko spa iskustvo

Razmišljate kako se osloboditi nakupljenog stresa? Nema boljeg načina od dana u spa centru, ali kako to nije uvijek moguće, predlažemo da pročitate naš prijedlog i priredite sebi spa uživanje kod kuće.

Prije svega, neophodno je osloboditi se svih obaveza i rezervisati dvosatni termin koji će biti samo vaš. Zatim, nabavite kozmetiku koja će vam pružiti opuštanje koje vam je potrebno. Pogledajte spisak spa proizvoda za savršen spa tretman.

Swedish Spa Mirror Ocean ulje za tijelo

Sa koktelom vitamina E i uljima badema i kanole, vaša koža bit će hidrirana i nježna.

Swedish Spa Whipped Waves maslac za tijelo

Ovaj bogati kremasti maslac se brzo absorbira, ima laganu teksturu, ali pruža snažnu hidrataciju. Obogaćen je kokosovim uljem, shi maslacem, uljima kanole i badema, a njegov vodenasti miris će potpuno umiriti vaša osjetila.   

Swedish Spa Smooth Rocks sapun za piling i masažu 

Ovaj sapun opuštajućeg, cvjetnog mirisa, može se koristiti za masažu i nježni piling. Poboljšava cirkulaciju i čini da vaša koža izgleda svježe i pomlađeno. 

Swedish Spa Salt Crystals piling za tijelo

Piling sa hranljivim kristalima soli i badema, uklanja odumrle stanice i nečistoće sa kože, koja će nakon tretmana zablistati. Miris s morskim tonovima dokazano umiruje um i opušta tijelo.

Swedish Spa Tranquil Drops ulje za kupanje

Spa tretman neće biti potpun bez ovog vrhunskog ulja koje se u dodiru s vodom pretvara u pjenu. Njegujuća ulja badema i kanole, kao i vitamin E omekšavaju kožu, a predivan miris lavande opušta i vraća osmijeh na lice. 

Sa ovim proizvodima, spa tretman na švedski način može početi; pustite neku umirujuću, ambijentalnu muziku, natočite sebi omiljeno piće i napunite kadu mlakom vodom. Dodajte Swedish Spa Tranquil Drops ulje za kupanje u vodu i uživajte u fantastičnom mirisu koji će vas momentalno opustiti.

Nakon 15-20 minuta uzmite Swedish Spa Smooth Rocks sapun za masažu i piling i uklonite odumrle slojeve kože i pokrenite cirkulaciju. Isperite i nanesite Swedish Spa Salt Crystals piling za tijelo kružnim pokretima. 

Kada isperete piling, umasirajte Swedish Spa Mirror Ocean ulje za tijelo ili Swedish Spa Whipped Waves maslac za tijelo

To je to – vaš spa centar iz snova nalazi se u vašoj kupaonici! Isprobajte i uživajte.

Tekst: Fotograf: Oriflame