DA i NE: Kako pravilno nanijeti tekući puder?

Tražite tekući puder koji je dinamičan kao i vi, koji prati vašu svakodnevnicu i dešavanja oko vas? Imamo rješenje! Predstavljamo THE ONE Everlasting Sync, prvi Oriflame pametni tekući puder s inovativnom Skin Response tehnologijom dizajniranom za prilagođavanje vaše kože s okolinom uz dugotrajan i svjež izgled. Isprobajte ga već danas i slijedite naše savjete kako biste postigli najbolje rezultate.

Da... provjerite podton vaše kože

The One Everlasting Sync tekući puder dolazi u 15 nijansi koje nadopunjuju tople, hladne i neutralne tonove. Poznavanje vašeg prirodnog podtona kože pomoći će vam u odabiru nijanse koja je savršena za vaš ten. Provjerite boju vena na zglobovima pod prirodnim svjetlom. Ako su zelene / boje masline, vi imate topao ton kože. Ako su plave / ljubičaste, vi imate ton hladne boje. Ako su vam vene plave/zelene boje, imate neutralan ton. Sada, pomoću našeg priručnog vodiča, pronađite nijansu koja je prava za vas!

 

Ne… nemojte nanositi veliku količinu proizvoda

Kada je u pitanju besprijekoran, prirodan izgled, uvijek slijedite ovaj ključni savjet: Manje je više! 1-2 potiska pumpice su dovoljne za postizanje potpune pokrivenosti. Proizvod nanesite direktno na kožu  lica pomoću Hybrid Foundation aplikatora, kista za puder ili čistim vrhovima prstiju. Počnite sa nanošenjem oko čela, nosa i obraza te prema van po ostatku lica.

 

 

Da… koristite make-up pribor

Make-up pribor je neophodan za savršeno nanošenje make-upa. Ali jeste li znali da vaše četkice i drugi alati mogu sadržavati mikrobe i bakterije koji se mogu prenijeti na vašu kožu ukoliko se ne očiste na odgovarajući način. Kako biste očistili make-up četkice, natopite vlakna toplom vodom s malo sapuna. Nježno masirajte vrhove dok ih ne očistite, a zatim osušite mekim peškirom. Za najbolje rezultate koristite Oriflame sredstvo za čišćenje četkica za make-up.

 

 

Ne... ne zaustavljajte se na rubovima lica

Vidljiva linija tekućeg pudera na rubovima lica nije privlačna za vidjeti. Tekući puder bi uvijek trebali razmazati preko linija vilice i brade. Vaši prsti su sjajno sredstvo za miješanje tekućeg pudera. Razmažite dok se proizvod ne upije i dok ne postignete ujednačen izgled.