Kako podmladiti svoje tijelo

Kako starimo naše tijelo se mijenja, i pogodite šta? To je sasvim normalno. Ali ako želite usporiti nastanak bora, novih tekstura i pigmentacija, evo šta možete učiniti.

VRAT
Dnevno praktikovanje masaže lica ili yoga, mogu pomoći da učvrstite mišiće  vrata i time zategnete kožu vrata - postoji zanimljiv video, online, uz pomoć kojeg možete naučiti neke trikove. Dodajte tome i dnevnu rutinu njege kože, formulisanu za zatezanje kože (kao što je NovAge Ultimate Lift), i  bit ćete korak bliže savršeno zategnutom vratu.

POPRSJE
Pokrivanje ovog osjetljivog područja je najbolji način da zaštitite svoje grudi od oštećenja sunčevih zraka - druga najbolja stvar koju možete učiniti jeste da obavezno koristite ZF. Pokušajte proširiti svoju jutarnju rutinu njegu kože i na ovo delikatno područje kako biste ga hidratizirali i osigurali anti-aging sastojke i na područje dekoltea.

Kada spavate, vaša koža se obnavlja i oporavlja, taj proces možete poticati s bogatom noćnom kremom. Ako imate pigmentacije ili staračkih pjega na prsima, iskoristite priliku da koristite kreme za posvjetljivanje, npr. Optimals Even Out dnevna krema sa ZF 20.

RUKE
Vaše ruke provode mnogo vremena nezaštićene na suncu, i upravo zbog toga pokazuju prve znakove starenja, prije nego ostali dijelovi tijela. Korištenje kreme za ruke sa ZF će zaštititi kožu i spriječiti promjenu boje i bore. Potražite proizvod koji sadrži vitamine A, C ili E kako biste nahranili, učvrstili i posvijetlili kožu ruku.

RUKE, BEDRA I TRBUH
Kako starimo, naša koža počinje gubiti svoju prirodnu elastičnost i opušta se - bedra, trbuh i ruke su tipična problematična područja. Istina je ovo: s vremenom je neizbježno da će se naše tijelo promijeniti - i to je u redu. Redovna vježba koja vraća tonus mišićima, ispod naše kože, ishrana koja je puna povrća i voća, i unošenje puno tekućine pomoći će da naše tijelo bude u najboljem izdanju. A ako želite dodatna pomoć iz kozmetičke industirije, potražite proizvode koji sadrže kofein.Tekst: Fotograf: Getty Images