4 maske za lice koje morate isprobati

Korištenje maske za lice nije vezano uz bilo kakvu posebnu priliku. Pokušajte korištenje maske za lice uvrstiti u svoju sedmičnu rutinu njege lica. Nudimo vam izbor četiri maske za lice koje jednostavno morate isprobati.

1. MASKE S GLINOM

Maske s glinom idealne su za kožu kojoj je potrebno dubinsko čišćenje. Posebno se preporučavaju za masnu kožu. Potražite sastojak bentonit – poznat je po svojim svojstvima čišćenja i po tome što pomaže kod kontrolisanja pretjerane proizvodnje sebuma (povezano s bubuljicama – bijelog i crnog vrha!). Preporučujemo Love Nature masku s glinom i čičkom.

2. GEL MASKE

Maske za lice mogu uljepšati kožu na mnogo načina. U poređenju s maskom iz prethodnog paragrafa, gel maske su kreirane kako bi hladile i hidratizirale vašu kožu, te je učinile svježom. Predlažemo vam da probate Love Nature gel masku s krastavcem  – koži daje dodatnu energiju!

3. NOĆNE MASKE

Osvježen izgled nikad nije bilo lakše postići. Uz pomoć noćne maske, vaša će koža primiti sve hranjive tvari koje su joj potrebne da bi ujutro izgledala savršeno. Obožavamo NovAge Intense Skin Recharge noćnu masku za lice  – proizvod kojeg volimo zvati “8 sati sna u bočici” – intenzivno uklanja sve znakove umora! 

4. PLATNENE MASKE

Nakon velikog uspjeha u Koreji, platnene maske postale su hit i na velikom dijelu naše planete. Jasno je i zašto. Te lagane “plahtice” umočene su u proljepšavajuće tvari i jako su jednostavne za korištenje. Jednostavno ih izvučete iz pakiranja i prislonite na čisto lice. I gotovo! Naš omiljeni proizvod je NovAge Bright Sublime platnena maska za posvjetljavanje kože koja koži daje hidratiziran izgled i svijetao izgled.

Tekst: