Tajne francuske zavodljivosti

Francuska je poznata kao zemlja ljubavi i ljepote te je simbol prekrasnog raskošnog izgleda i mode. Sofisticiran ali jednostavan, francuski izgled je izvor brojnih inspiracija za različite ljude širom svijeta. Ako želite savladati umjetnost francuske ljepote, onda ste na pravom mjestu. Pogledajte pet savjeta pomoću kojih ćete postići nonšalantan franscuski izgled i naglasiti ljepotu.

Crvene usne

Činjenica je da crvene usne nikada ne izlaze iz mode. Ovaj fenomen dobro su shvatile francuske dame! Crveni ruž usnama i vašem izgledu daje trenutačno glamuroznu notu. Zato nanesite crveni ruž i plijenite poglede.

Nosite šal
Francuske žene uvijek vole dodati dašak boje svom cjelokupnom izgledu. Šal je najbolji način za dodavanje neke boje. Limitirano izdanje Eclat ekskluzivnog šala od kvalitetne svile je savršena opcija kada želite dodati neku boju i dojam razigranosti vašem ukupnom izgledu. 

Nosite potpetice
Znamo da potpetice mogu ponekad biti bolne, ali hej, nema uspjeha bez boli. Francuske žene se uvijek odlučuju za potpetice za svakodnevno nošenje. Oni imaju umijeće da izgledaju nonšalantno i nakon nošenja visokih potpetica.

Francuska manikura
Zamislite da nosite dizajnersku haljinu u kombinaciji s luksuznim modnim dodacima i visokokvalitetnim make-upom, ali nokti su vam neuredni. To nije tako privlačno, zar ne? Njegovane ruke i nokti mogu dati fantastičan završni dodir vašem izgledu. Ne trebate izabrati neke dramatične boje ili dizajn na noktima. Samo se potrudite da su vaši nokti pravilno oblikovani u kombinaciji s neutralnim lakom na noktima.

Neodoljivi miris
Francuska je zemlja mirisa. Jedna stvar koju francuska žena nikada ne zaboravlja staviti prije izlaska iz kuće je miris. Vaš miris govori mnogo o vašoj osobnosti. Nanesite voćno-cvjetni miris poput Eclat Mon parfema s neodoljivim notama nashi kruške, badema i ekskluzivnim akordom DeLaire s bijelom perunikom.

Svi ovi faktori i savjeti doprinose bezvremenskom elegantnom francuskom stilu. Zapamtite, francuske žene, su prilično ozbiljne u vezi s njegom kože koja im daje prirodno lijep izgled. Ovi jednostavni trikovi i visokokvalitetni proizvodi osiguravaju da izgledate uvijek njegovano i profinjeno.

Tekst: Fotograf: Oriflame