Njega tijela – rješenja za svaki problem

Skloni smo koristiti termine “neujednačeno”, “pigmentacija”, i “suho” za naše lice ali ove su karakteristike vezane i za naše tijelo. Evo kako ćete osigurati svojoj koži malo dodatne ljubavi – od glave do pete.

Swedish spa beauty wonder oil

SUHA I  UMORNA KOŽA
Trebali biste brinuti o koži svoga tijela na jednak način kao što vodite brigu o svome licu – s nježnošću. To znači redovito čišćenje, hidratacija i nanošenje kreme sa zaštitnim faktorom. Ukoliko imate suhu kožu izbjegavajte vruću vodu prilikom tuširanja jer će je to dodatno isušiti. Radije s kože upijte vlagu suhim peškirom nego da je trljate.  Koristite losione kako biste je obogatili hidratantnim losionom ili uljem za tijelo. Ulje se najbolje nanosi na vlažnu kožu jer se na taj način najbrže upija.

Preporučujemo: 

18765 Ulje za tijelo Swedish Spa Beauty Wonder Oil
CELULIT

Nema lijeka za celulit – žao nam je. Međutim, postoje proizvodi koji smanjuju rupice u vašoj koži. Kreme koje sadrže kofein, smanjuju masne stanice u vašoj koži koja je nakon toga zategnuta I ujednačena. Ili koristite četku od prirodnih vlakana za masažu kože. Ona stimulira limfnu drenažu i pospješuje cirkulaciju – odlično za bolji izgled vaše kože.

Preporučujemo: 

24884 Perfect Body Anti-Cellulite Attack


Perfect body anti cellulite attackNature secret body cream


STRIJE
Devedeset posto žena na svojoj koži u nekoj fazi života dobije strije. Dobra je vijest da se strije mogu tretirati. Strije su rezultat prekomjernog rastezanja kože uslijed naglih promjena tjelesne težine. Iako su laserski tertmani dostupni,  Kreme koje sadrže retinoide mogu pomoći ublažavanju diskoloracije. Kao alternative možete koristiti aloe veru koja je izvrstan prirodan način smanjenja ožiljaka strija. 

Preporučamo: 

24205 Nature Secrets Body Cream with Moisturising Aloe Vera and Watermelon


Swedish Spa Exfoliating Body Scrub


NEUJEDNAČEN TON KOŽE

Ponekad se čini da čuvamo sve dobre sastojke za naše lice I zaboravljamo u potpunosti na naše tijelo. Da biste riješili problem neujednačenog tona kože, potražite kremu koja je bogata vitaminom C, antioksidantima ili ekstraktom kvasca. Uvijek potražite najmanje abrazivnu I kremu koja dobro hidratizira, te piling primjenite nekoliko puta sedmično. I naravno – uvijek nanesite zaštitni faktor.

Preporučamo: 

18483 Swedish Spa Exfoliating Body Scrub


 


Tekst: Fotograf: Oriflame