3 načina da izgladite i spriječite bore!

Kada se fine bore pretvore u linije koje više ne možete popraviti dobro prospavanom noći i jednostavnom hidratantnom kremom, vrijeme je da pronađete nove strategije!

1. Jačanje kolagena

Vlakna kolagena djeluju poput skele na zgradi - čuvaju gustinu kože, zatežu je i čine glatkom. Kako starite, vaša prirodna proizvodnja kolagena se usporava, što znači da skele postaju slabije, i pojavljuju se bore. Dobra vijst je da možete povećati nivo kolagena!

Mnogi sastojci navodno podstiču stvaranje kolagena, ali peptidi su jedan od najzanimljivijih - postoje stotine različitih peptida koji nude različite prednosti.

Patentirana tripeptidna tehnologija je najbolja u klasi kombinacija tri različita peptida ekstrahovanih iz pšenice, riže i kvasca, koji nude izvrsnu aktivnost za jačanje kolagena.

2. Podstaknite hidrataciju

Uz strukturu kolagena, molekule hijaluronske kiseline (HA) zadržavaju vodu i pomažu da koža bude lijepo hidrirana i glatka. Ali, baš kao i kod kolagena, prirodne zalihe se smanjuje kako starite. Jednostavno pojačavanje ovog vitalnog izvora hidratacije može odmah pomoći da se poravnaju bore.

 HA se nalazi u mnogim proizvodima za njegu kože, ali često u vidu velikih molekula koje koža ne može da apsorbuje. Potražite hijaluronsku kiselinu niske molekularne težine - njeni manji molekuli lakše se apsorbuju da dosegnu van površine kože.

3. Zaštitite kolagen i hidrataciju

 

Agresori u koži mogu oštetiti kolagen i hijaluronsku kiselinu i uzrokovati njihovo pucanje. Kao čuvar mladosti, poznato je da ekstrakt matičnih biljnih ćelija runolista štiti i kolagen i hijaluronsku kiselinu u koži od razgradnje, kako bi usporio razvoj bora. Ako želite da osjetite učinke ovih sastojaka, pogledajte Ecollagen set protiv bora - set sadrži sva tri i odmah smanjuje bore do 49% - klinički dokazano!

Tekst: