7 pravila pariškog stila

Parižanke su uvijek bile sinonim za odličan stil. Kako možete usvojiti nešto od tog pariškog stila možete pročitajte u naših 7 pravila!

1. DRŽITE SE SVOG STILA
Francuskinje obožavaju modu, ali imaju povjerenja uvlastiti stil odijevanja bez obzira na modna pravila. Usudite se biti svoji i investirajte u bezvremenske modne detalje koji će potrajati.

2. NEKA VAŠE USNE GOVORE
Crvene su usne osnovni modni detalj Parižanki. To je njihov osnovni i zaštitni znak. U kombinaciji s besprijekornim tenom i prilično neutralnim make-upom, to je ultimativni modni stil Parižanki.

3. UVIJEK NANESITE MIRIS
U Francuskoj se miris nanosi prilično rano ujutro i većina se žena osjeća “golo” bez parfema. Zašto ne biste isprobali naš novi miris inspiriran Parizom - Eclat Mademoiselle i doživjeli pravi doživljaj Francuske? Postoji čak i verzija za njega!

4. PRIRODNA KOSA
Parižanke izuzetno paze na kvalitetu kose. Ne koriste puno proizvoda ili dodataka za njegu već biraju kosu sušenu na prirodan način – na zraku i ležerno razbarušenu frizuru.

5. PRIHVATITE FRANCUSKI STAV
Osnovna čar kod Parižanki je način na koji hodaju i drže tijelo. Isprobajte pravilan stav kod koračanja i odmah ćete znati o čemu govorimo.

6. RECITE NE FRANCUSKOJ MANIKURI
Nažalost nema ništa francusko u francuskoj manikuri. Zapravo francuzi to zovu “američki način ukrašavanja noktiju”. Prave Parižanke nose nokte premazane samo bazom, neutralnim bojama i završnim slojem.

7. TONOVI 
Kada se radi o boji, francuskinje vole neutralne tonove. Crno, bijelo, plavo i nude boje su osnove njihovih modnih i make-up kombinacija.


Tekst: Fotograf: Oriflame Brand Images