SAVJET ZA KUPOVINU POKLONA - DAN ŽENA

Tvoja najbolja prijateljica, sestra, kćerka ili kolegica – ima mnogo posebnih žena koje donose radost, smijeh i prijateljstvo u našem svakodnevnom životu. Ovaj Dan žena iskoristite priliku da pokažete ženama do kojih vam je stalo koliko ih cijenite!

1. MARAMA/ŠAL
Šik ženstveni šal može osvježiti svaku modnu kombinaciju! A najlakši je način za upotrebu modnih dodataka, baš kao što to Francuzi rade. Uz pomoć marame možete osvježiti I torbu, ako omotate šal oko ručke.

2. OGRLICA
Ako dodate masivnu kontrastnu ogrlicu modnoj kombinaciji, najbrže ćete napraviti potpunu promjenu izgleda. Ova prelijepa proljećem inspirisana ogrlica jedinstvene bijele ii boje ružičastog zlata je savršena za kancelariju kao i večernji izlazak.

3. TORBA
Neka zablista uz modni dodatak koji koji morate imati ove sezone: torba sa veoma sjajnom lakiranom kožom. Ovo je savršen poklon za majke, bake, najbolje prijateljice, sestre, nećakinje, kćerke – a za sve momke i muževe koji ovo čitaju: djevojke i supruge!

4. MIRIS
Buket cvijeća će izmamiti osmijeh na licu svake žene na ovaj poseban dan, ali cvjetni miris može učiniti da ova radost traje puno duže. Donesite sreću ženi vašeg života poklanjajući joj miris uz koji ćete izraziti pozitivna osjećanja i uhvatiti duh proljeća!

Tekst: Fotograf: Oriflame