Pronađite dobitnu odjevnu kombinaciju za uspjeh

Nedostaje vam inspiracija za stil? Na pravom ste mjestu: ovakav modni dodatak može vam uljepšati i najkišniji dan. Istražite nove trendove i uživajte u svom stilskom uspjehu!

 

1. KRUŽNI OBLICI + METAL

Zaokružite svoj put do vrha! Kružni oblici su najnoviji trend. Elegantna torbica s kružnim detaljima uljepšava vaš već klasičan izgled, a kružni detalji, privjesci i naušnice su nešto što morate imati ove sezone. Upotpunite vaš izgled tako što ćete izabrati lagani šal s modernim šarama.

2. MULTI + METAL

Budite odvažni i odaberite klasične oblike sa modernim detaljima. Kombinujte slojevitu ogrlicu s bijelom košuljom za još efektniji izgled ili skinite okrugli privjesak s nje i nosite ogrlice na drugačiji  način – uz vrat. Dodajte i malo zlatnog sjaja sa Heartbeat narukvicom ili vežite kosu i dozvolite da par naušnica govori za vas.

 

 

3. KRUŽNI OBLICI + SREBRO

Srebrnasti krugovi unose dah elegancije u svaki stil. Dodajte elegantan nakit srebrne boje kao što su tanke kružne naušnice, narukvice ili ogrlice sa kružnim detaljima. Kombinujte sa šik okruglom torbicom kako biste izgledali posebno čak i u svakodnevnoj poslovnoj kombinaciji.

4. SJAJ + MAT

Kombinacija različitih tekstura zaista može da uljepša svaku kombinaciju. Kombinovanje različitih tekstura zaista može da uljepša stil. Sjajni mat kontrasti u vidu detalja svaku kombinaciju će učiniti posebnom. Uz par srebrnih i zlatnih naušnica i ogrlicu izgledat ćete elegantno, a moderna torbica na rame u sivoj boji sa rozim metalnim detaljima daje poseban šarm svakoj kombinaciji.

Tekst: Fotograf: Oriflame