7 pravila ljepote u Italiji

Talijanke su elegantne i imaju nepogrešiv smisao za stil. Donosimo detaljniji uvid u načine kako im to uspijeva.

1: Osunčana koža
Kada pomislite na žene u Italiji, prvo što vam padne na pamet je prekrasna koža okupana suncem. Ukoliko i vi želite postići takav izgled, koristite kuglice za nijansiranje približno svojeg tona kože. I žene u Italiji nanose kuglice za nijaniranje, no da li ste znale da se Giordani Gold kuglice ručno rade u Italiji?

2: Naglašene usne
Talijanke vole pričati…puno…Pogotovo uz šolju dobre talijanske kafe tako da ruž mora biti postojan, a treba imati i zaštitni faktor. Boja je individualna stvar, a mat nijanse su ponovo u trendu.

3: Zlatne čestice
Zlatna boja čini vašu kožu brončanom i daje vam topli izgled. To može biti boja zlatnog sata, nakita torbe…ili čak mirisa! Giordani Gold Essenza s predivnim ekstraktom cvijeta naranče u srcu će ugrijati vaša osjetila i pomoći vam da se zaista osjećate luksuzno. Poklopac bočice je napravljen od listića pravog zlata pa nije ni čudo da se miris prodaje u više od 1.000 bočica svaka 24 sata!

4: Klasične oči
Na ulicama Rima ili Milana teško možete vidjeti Talijanku bez sunčanih naočala. Iako nose predimenzionirane naočale, to ne znači da ne nose make-up! Vole klasičan način nanošenja make-upa koristeći samo maskaru i tuš za kapke. Dobra navika Talijanki je i nanošenje gel-kreme za područje oko očiju, kako bi se spriječila otečenost kapaka i tamni kolutovi.

5: Lepršava i pomalo neuredna kosa
Talijani su poprilično haotični i čini se da im se to vidi i na kosi. Ipak, njihove neuredne frizure su izuzetno šik! Raščešljajte kosu prstima i lagano pričvrstite kosu ili je podignite bez da se ogledate u ogledalu - vjerujte nam na riječ, pogodit ćete pravi izgled!

6: Bella Figura
Nemojte misliti da se radi samo o lijepoj liniji! Bella Figura je način na koji Talijanke odražavaju svoju ljepotu elegancijom i nenametljivim stavom. Atraktivne su, ali su njihovi maniri besprijekorni, tople su i pristupačne. Ovi mali pomaci u stavu će vam pomoći da definirate svoj stil.

7: La dolce vita
Kako živjeti na lijep i opušten način? Talijanke su dovele uživanje u detaljima do savršenstva. Tajna je u malenim detaljima, slavljenje druženja, s familijom i prijateljima, ali i svega što vas čini sretnima. Sophia Loren je rekla “Ljepota je način na koji se osjećate iznutra i odražava se u vašim očima” - a za to vam nije potreban make-up, samo živite život punim plućima!


Fotograf: Oriflame Brand Images