5 grešaka koje činite prilikom oblikovanja obrva

Raskošne obrve nikada nisu bile popularnije, no zahtjevno je postići savršen oblik! Pročitajte naše savjete o tome kako postići savršen luk obrva i precizno oblikovanje.

1. LOŠA PRIPREMA ZA OBLIKOVANJE
Guste i naglašene obrve kakve ima na primjer Cara Delevingne, su popularne već neko vrijeme. Obrve začešljajte prema gore i prema van kako biste postigli savršen oblik. Pincetom oblikujte luk na način da uklonite obrve koje strše.

2. PRETAMNE OBRVE
Obožavamo dramatičan izgled obrva, no pripazite da vaš izgled ostane prirodan! Da biste izbjegli neprirodan izgled birajte tonove koji su slični vašoj prirodnoj boji. Ukoliko imate problema s pronalaskom proizvoda koji vam odgovaraju, isprobajte naš set za oblikovanje obrva koji vam omogućava da pronađete savršenu nijansu.

3. NE POPUNJAVATE CIJELI LUK OBRVE
Još jedna greška koju radimo je da zaboravljamo popunjavanje cijelog luka obrva. Umjesto uređivanja samo jednog dijela obrva ne zaboravite stanjiti i krajeve obrva kako bi bi bile simetrične i pravilne. Čupanje samo u središnjem luku kako bismo dobili “visinu” neće izgledati lijepo ukoliko ne uredimo i krajeve obrva.

4. NE ZNATE KADA PRESTATI
Ovo je poprilično teško!Ne zbog toga što je teško tako nešto kasnije ispraviti, već je zbog delikatnosti posla lako napraviti grešku. Ali, budite bez straha, jednom kada savladate tehniku, sve je lako! Da biste izbjegli pretjerano izdužavanje obrva na krajevima, jednostavno držite olovku blizu nozdrve nosa, a onda crtajte u liniji sa vanjskim uglom oka. To je mjesto gdje bi trebala završiti i vaša obrva. Jednostavno!

5. NEPRIRODAN OBLIK
U ovom smo kratkom vodiču nastojali promovirati prirodan oblik obrva. Trend super prirodnih obrva koje su guste i s visokim lukovima izgledaju odlično, no samo ako su lijepo oblikovane. Pripazite da obrve ne stanjite previše i da su uredne bez obzira na oblik koji preferirate.Tekst: Fotograf: Kristine Wreyford, Victoria Stillwell