6 najboljih kozmetičkih proizvoda putnog pakovanja koje ćete rado ponijeti na sljedeće putovanje

U ovim vremenima nakon pandemije, svi planiramo putovanja. Želimo ići čim napravimo rezervaciju i želimo putovati sa što manje prtljage. Višenamjenski kozmetički proizvodi u putnoj veličini na samom su vrhu vaše liste za putovanje. Donosimo vam 6 neizostavnih proizvoda koje ćete sigurno htjeti dodati.

Maskara za svaku priliku
Od dnevnog razgledavanja do noćnog izlaska s prijateljima, uz ovu The ONE Double Effect maskaru dvostrukog učinka sve je moguće – zamislite dvije različite četkice, a samo jedan proizvod. Odaberite gornju četkicu za dužinu i definiciju, a donju za dramatični volumen. Ova višenamjenska maskara sadrži formulaciju otpornu na razmazivanje pa će vaš željeni izgled trajati cijeli dan.

Čarobni make-up za obrve i oči spreman za vaša putovanja
Ako tražite savršen make-up proizvod putnog pakovanja koji će naglasiti ljepotu vaših očiju i obrva, ne tražite dalje. The One set za obrve i kapke bit će vaš najbolji saputnik na putovanju. U malom pakovanju pronaći ćete tri smeđe nijanse formulacije koja prelazi iz puderaste u kremastu. To znači da proizvod možete koristiti suh za popunjavanje i definisanje obrva kao i meko sjenilo u prahu za kapke. Ali ako dodate malo vode, postat će kremasta olovka za kapke. Zvuči kao čarolija, zar ne?

 

Mali, ali moćni hidratantni balzam
Kada putujete, lako se može dogoditi da zaboravite ponijeti kozmetički proizvod za hidrataciju kože. Koferi su često preveliki i neprikladni za putovanja s manje prtljage. Mi imamo rješenje za ovaj problem, a zove se Univerzalni balzam. Ovo je višenamjenski kozmetički proizvod koji njeguje usne, kožice oko noktiju, ruke, laktove, pete i koljena. Balzam praktične putne veličine stane čak i u malu torbicu, a može ga ponijeti sa sobom u bilo koju avanturu.

Set za konturisanje putne veličine
U posljednjem trenutku popravljate make-up u automobilu? The ONE set za konturisanje pomoći će vam postići savršen završni izgled. Ovaj višenamjenski proizvod sadrži bronzer, rumenilo i highlighter – sve u tankom pakovanju pogodnog za putovanja. Dolazi u 3 seta nijansi koje savršeno odgovaraju vašem tonu kože.

 

Ruž za usne sa ZF 30+


Niste oduševljeni s bijelom bojom usana prekrivenih kremom za sunčanje na svom putu do plaže? Opskrbite se Giordani Gold Iconic Radiance ružem za usne sa ZF 30+ i izgledat ćete prekrasno, a vaše će usne istovremeno biti zaštićene od sunca. Prednost s koje god strane pogledamo! Ovaj prozračni ruž za usne pakovanja pogodnog za putovanja klinički dokazano hidratizira usne i zaglađuje njihovu teksturu. I, kao šlag na kraju, možete birati između 9 različitih nijansi!

3 u 1 sredstvo za čišćenje za prtljagu koju predajete
Njegujte svoju kožu čak i kada ste na putovanju! Sredstvo za čišćenje, maska i piling, funkcionalni proizvod koji pruža sve to morate imati za vašu spa noć u hotelskoj sobi. Optimals Urban Guard 3D višenamjensko sredstvo za čišćenje lica kreirali su naši stručnjaci za hranjivu njegu, za pročišćavanje, nježni piling i revitalizaciju vaše kože. Formulacija sadrži sve dobre sastojke poput antioksidativnih polifenola iz nordijske smreke, salicilne kiseline (BHA) i usitnjenih sjemenki borovnice za prirodni piling. Važno je napomenuti da je ovo paovanje malo preveliko da bi bilo pogodno za ručnu prtljagu, a da biste poštovali sva pravila (i izbjegli zastoj pri provjeri) samo ga stavite u svoju prtljagu koju predajete i spremni ste.