Ovi sastojci podižu NovAge Skinergise na sljedeći nivo!

Život u brzoj traci možda je vaša stvar, ali sve kasne noći, društveni događaji i obroci u pokretu mogu učiniti da vaša koža izgleda umorno s vidljivim podočnjacima i linijama. NovAge Skinergise stvoren je za borbu upravo protiv toga, s nizom moćnih sastojaka koji će vam trenutačno pružiti svjež izgled i sjaj!

Taurin prirodnog porijekla
Možda vam je taurin poznat kao sastojak koji se koristi u mnogim energetskim pićima, ali da li ste znali da ima moćne energetske prednosti i za vašu kožu? Kao sastojak NovAge Skinergise-a, taurin ponovu puni ćelije vaše kože energijom, smanjujući vidljive linije i čineći da izgledate manje umorno.

Ekstrakt matičnih ćelija biljke Acai
Acai je bobica koja već godinama čini smutije zdravijim. NovAge Skinergise sadrži ekstrakt matičnih ćelija biljke Acai za koju je poznato da poboljšava hidrataciju kože i štiti kožu od viška slobodnih radikala koji štete koži a koji nastaju kao posljedica zagađenja.

Kofein
Životni eliksir koji nas ujutro pretvara u funkcionalne ljude također može poboljšati cirkulaciju podočnjaka, smanjiti vidljive podočnjake i fine linije kada je dio kreme za područje oko očiju. Pobjeda! Kofein smo dodali u NovAge Skinergise kremu za područje oko očiju, jer je poznato da pomaže da koža područja oko očiju ujutru izgleda glatko i osvježeno.

Tehnologija zaštite od zagađenja
Možda nećete razmišljati o efektima zagađenja na koži kada ste napolju i u gradu, ali čestice izduvnih gasova i dim cigareta mogu isušiti kožu i prouzrokovati prijevremeno starenje. To niko ne želi! Tehnologija zaštite od zagađenja uključena u NovAge Skinergise dnevnu kremu odabrana je da se suprotstavi ovim efektima formiranjem prozračnog filma koji pomaže da štetne čestice ne dođu u kontakt s kožom.

Niacinamid
Ovaj moćni sastojak za njegu u NovAge Skinergise noćnoj kremi ima višestruke prednosti poput njege kože, poboljšanja elastičnosti, vidljivog umanjivanja finih linija i jačanja barijere kože.

Svi ovi sastojci čine ono što NovAge Skinergise razlikuje od osnovnog sredstva za čišćenje i hidratantne kreme. Oni aktivno rade na poboljšanju stanja vaše kože, čak i kada spavate! Iako osnovna hidratantna krema daje vašoj koži hidrataciju, NovAge Skinergise radi na umanjenju svih prvih znakova starenja i pomaže vam da podstaknete energiju kako biste prikazali svoje najbolje lice - bez obzira na priliku!

Tekst: