Snaga nordijskih voda

Da li ste iskusili osjećaj tihe smirenosti kada pogledate u vodeno prostranstvo? Osjećaj je stvarno takav – kao jedan od glavnih elemenata, vodeno prostranstvo ima moć da učini da se osjećamo harmonično kada smo blizu njega. A snaga vode tu ne prestaje – od okrepljujućeg efekta vodenih mirisa do sastojaka iz mora koje koža voli, plus povećanje hidratacije; to je moćan element i u vašim kozmetičkim proizvodima.

Doživite blagodeti otvorenih voda uz vodenasti miris
Vodenasti mirisi su uveliko zapljusnuli parfemsku scenu devedesetih – i od tada su u trendu. Često su i na vrhu svjetskih lista najprodavanijih. Pitali smo master kreatora parfema Fabrice Pellegrina zašto su vodenasti aspekti toliko popularni: „Svježina je uvijek poželjan efekat u mirisima, a vodeni tonovi su važan dio stvaranja svježine“, kaže Pellegrin. „Vodene note osvježavaju i čine da se osjećate punim energije! Također daju osjećaj čistoće i svježine, kao da ste upravo izašli ispod tuša.” Doživite očaravajući vodeni svijet svakog jutra uz revitalizirajuću mirisnu parfemsku vodu Nordic Waters, za okrepljujući početak dana.

 

Moćni sastojci iz okeana
Kozmetički proizvodi prožeti sastojcima iz mora donose potpuni spa doživljaj, a istovremeno se mogu pohvaliti moćnim svojstvima za kožu. Volimo da ove sastojke nazivamo snagom okeana! Naša Swedish Spa paleta je kreirana sa ekstraktima morskih algi, uključujući Corallina officinalis – za koju se zna da se nalazi u hladnim vodama u blizini švedske obale, ova krečnjačka crvena morska alga donosi revitalizujuće blagodeti ovom hranjivom asortimanu. Pružite svojoj koži pravi spa tretman kod kuće uz vrhunski duet za tijelo: Swedish Spa Salt Crystals piling za tijelo (sa kristalima soli i ljuskama badema), a zatim raskošno hidratizirajte bogatim Whipped Waves maslacem za tijelo. Vaša koža će vam biti zahvalna.

Tekst: