Šta je skandinavski pristup ljepoti?

Skandinavski pristup ljepoti trenutno dobija globalnu pažnju. Nadimak joj je S-beauty, a predviđa se da će prevazići simpatije K-beauty i J-beauty kao naredni globalni trend ljepote.

Izraz "skandinavska ljepota" mnogima je možda nepoznat, ali za nas to nije ništa novo. Naš pristup, Beauty by Sweden, uvijek je ukorijenjen u skandinavske principe ljepote. Drago nam je što nas svijet konačno sustiže! Ako se pitate šta je tačno skandinavski pristup ljepoti, evo nekoliko ključnih aspekata koji je definišu.

 

Visokokvalitetni proizvodi

Skandinavija je region na sjeveru Evrope i obuhvata zemlje Švedsku, Norvešku i Dansku. Ove zemlje imaju neke od najviših kozmetičkih propisa o bezbjednosti, a proizvodi su podvrgnuti strogim testiranjima. Zato skandinavska ljepota podrazumijeva proizvode beskompromisnog kvaliteta za koje je naučno dokazano da imaju prednosti u službi ljepote.

Na primer, NovAge nudi seriju setova za njegu kože koje pokreće nauka. Svaka grupa koristi biljne ekstrakte matičnih ćelija i inovativne tehnologije za ciljano delovanje na ključne znakova starenja. Klinički dokazane rutine u četiri koraka čine održavanje mladalačkog izgleda jednostavnim!

 

 

Uravnotežen pristup ljepoti

Za nas ljepota znači mnogo više od besprijekorne kože. Ne zahtjeva rutinu njege kože u 10 koraka ili mistične režime. Radi se o pronalaženju onoga što vas čini lijepim i primjeni malih promjena koje vam pomažu da se osjećate najbolje. Ove male promjene mogu biti i šetnja u prirodi, kvalitetnija ishrana ili primjena novog kozmetičkog proizvoda koji vam podiže raspoloženje.

Oriflame Wellness kolekcija je zasnovana na zdravoj skandinavskoj ishrani i osmišljena da vam pomogne da se osjećate najbolje. Pomoću visokoproteinskih šejkova koje možete da konzumirate u pokretu i praktičnih supa prepunih nutrijentima, svom tijelu ćete podariti sve potrebne hranjive sastojke.

 

 

Poštovanje prirode

Sastojci dobijeni direktno iz prirode imaju moć promovisanja zdravlja. Upotreba prirodnih sastojaka koji se dobijaju na održiv način može biti bolja za vašu kožu i prijatnija za vaše okruženje. Poštovanje prirode je duboko ukorijenjeno u skandinavskoj kulturi, kao i uvjerenje da je poštovanje prirode i okoliša dobro za zdravlje i dobrobit.

Naša nova Beautanicals kolekcija je naša najodrživija linija proizvoda do sada. Boce se prave od 100% recikliranog materijala, a tube od 55% reciklirane plastike. Ali nije samo ambalaža održiva: svi

Beautanicals proizvodi sadrže najmanje 95% sastojaka prirodnog porijekla, a ne sadrže paraben i ne sadrže silikone.

 

Uljepšajte svoj put

S-beauty se razlikuje od drugih filozofija hotspot ljepote jer ne propisuje idealan standard ljepote.

Trebalo bi da odlučite kako želite da pristupite sopstvenoj rutini njege kože i make-upa. Vjerujemo da svaka osoba ima priliku da definiše šta za nju znači ljepota. Naš širok asortiman proizvoda znači da imamo nešto za sve tipove kože i lične sklonosti, bilo da imate osjetljivu, sklonu aknama ili zrelu kožu.

Trendovi dolaze i odlaze. Ali skandinavski pristup ljepoti je ono što uvijek imamo i zauvijek ćemo ga podržavati. Mislimo da je to najbolji način da se osjećate dobro i da živite lijepo.