Obnovite blistavost kože! Rutina njege kože uz Ultimate Lift

Da li ste se nedavno pogledali u ogledalo, samo da biste ustanovili da ne prepoznajete svoj odraz? I dalje ste to vi, ali vaše lice je promijenilo oblik. Obrazi vam nisu toliko jedri i čvrsti - sačekajte, da li su te linije uvijek bile tu? Gdje je nestala blistavost?

Vrijeme je za promjenu! Činjenica da se mnogi više ne osjećaju prijatno kada vide svoj odraz je upravo ono što nas je inspirisalo da razvijemo kolekciju Ultimate Lift. Da li ste spremni da se ponovo radujete svom odrazu u ogledalu? Vrijeme je da se suočite i redefinišite svoje konture uz pomoć kolekcije Novage Ultimate Lift.

Zašto Ultimate Lift?
Kako starimo, naša koža prirodno počinje da proizvodi manje kolagena i elastina, proteina vlakana koji su odgovorni za održavanje čvrste, glatke i elastične kože. To, zajedno sa činjenicom da počinjemo da gubimo masnoće, može doprinijeti opuštenosti kože i stvaranju finih linija. Kolekcija Ultimate Lift naučno je razvijena uz pomoć Oriflame patentirane tehnologije: Aspartolift. Aspartolift tehnologija je nastala na temelju istraživanja koja su pokazala kako retinoidi pomažu u podsticanju prirodne proizvodnje kolagena i elastina, ali i ostavljaju kožu crvenom i iritiranom. Nakon sedam godina istraživanja, razvili smo moćan aktivni sastojak koji je bio jednako moćan kao retinol - bez neželjenih efekata. Klinički je dokazano da aspartolift tehnologija obnavlja sopstveni mehanizam proizvodnje kolagena i elastina, čineći je čvršćom i elastičnijom - za one definisane konture lica koje volite.

Dobro došli u vašu novu, Ultimate Lift rutinu!
Ako ste spremni da vratite definiciju lica, vrijeme je za Ultimate Lift rutinu njege kože. Dosta je bilo te užurbane rutine koju ste uspjeli da ugurate između jutarnje trke ili čitanja priča pred spavanje. Prestanite da žurite. Ova rutina pruža vam glavnu priliku da razmislite i ponovo uspostavite kontakt sa sobom i potrebama svoje kože. Najbolje od svega? Podržava je nauka, a pokreće priroda - što je još veći razlog da na vrata kupaonice stavite znak „Ne ometaj“. Uspite šolju omiljenog čaja i ušuškajte se u svoj omiljeni ogrtač. Ovo je vaš trenutak.

Korak 1: Saperite te brige
Obnavljanje ćelija i podmlađivanje su najefikasniji u toku sna (samo još jedan razlog da prilegnete), ali to također znači da je važno dan započeti dobrim čišćenjem kože. Ista stvar je neophodna noću, nakon dugog dana stalnog izlaganja vanjskim štetnim uticajima kao što su zagađenje, nečistoće i UV zrake. Udahnite duboko dok nježno masirate kožu, razmišljajući o stvarima u svom životu koje biste željeli da ostavite za sobom i krenete dalje. Držite li se navika koje vam umjesto radosti donose stres? Saperite ih dok ispirate sredstvo za čišćenje, zajedno sa mislima koje održavaju mozak u stanju pripravnosti. Dosta vam je, a svijet je na dlanu! Dok gledate svježe lice pred vama, razmislite o uzbudljivim novim (ili zaboravljenim, ali voljenim) navikama koje biste željeli da prigrlite. Da li je ovo godina tokom koje ćete otići na časove kuhanja ili na putovanje?

Korak 2: Pogledajte duboko u svoje oči
I pokažite im koliko ste zahvalni što vam pružaju priliku da vidite toliko lijepih stvari svakog dana. Osjetljiva koža na području oko očiju je deset puta tanja od kože ostatka lica i često je prvo mjesto koje otkriva znakove starenja. Novage Ultimate Lift Contour Define krema za područje oko očiju razvijena je s hijaluronskom kiselinom male molekularne težine, kao i kofeinom za oživljavanje umornih krvnih sudova. U čemu će sljedećem uživati vaše oči? Predjelima strane zemlje ili stranicama knjige pored kreveta? Nanesite malu količinu kreme na područje oko očiju i nježno tapkajte - ovo pomaže da se smanji otečenost i stari strahovi i sumnje. Odluka je donesena. Vrijeme je za nove izazove.

Korak 3:  Recite “super serum!”
Serumi su prepuni moćnih aktivnih sastojaka i sastoje se od manjih molekula, što omogućava dublju penetraciju, bržu apsorpciju i neposrednije rezultate na vašoj koži. Novage Ultimate Lift Contour Define serum posebno je razvijen s AspartoLift tehnologijom i tripeptidnom tehnologijom protiv bora, da bi vašoj koži podario svilenkasti super serum koji trenutačno podiže i učvršćuje kožu te umanjuje bore. Nanesite nekoliko kapi na dlanove i umasirajte svilenkastu formulaciju na lice i vrat. Osjetite kako moćni aktivni sastojci donose čaroliju i priuštite sebi trenutak da zatvorite oči i fokusirate se na svoje snove i ciljeve. Da li ste ove godine napokon naučili kako da surfate ili naučili novi jezik? Prihvatite svoju novu energiju i podmlađujući osjećaj jedre, svilenkasto glatke kože.

Korak 4: Dodatna hidratacija

Dehidratacija može dovesti do oksidantnog stresa koji na kraju rezultira starenjem kože, pa je odvajanje vremena za temeljnu hidrataciju (danju i noću) važan završni korak u Ultimate Lift rutini. Ako se spremate da iskoristite dan, potrebna vam je dnevna krema koja pruža dugotrajnu hidrataciju i zaštitu od štetnih UV zraka. Dnevna krema Ultimate Lift je brzoupijajuća formulacija sa ZF 15 koja stvara zaštitni sloj na koži, tako da vaša koža izgleda svježe, jedro i blistavo - hrani kožu i pomaže vam da se osjećate sigurnim u novim životnim avanturama. Vremenom redefiniše konture lica i sprečava propadanje kolagena, pa kao rezultat imate mladalačku kožu koja odražava kako se osjećate iznutra.

Noću želite bogatiju i hranjiviju kremu za lice koja će vam pomoći da nahranite kožu dok spavate. Ultimate Lift Night Recover eliksir je razvijen s intenzivnim kompleksom za hidrataciju i njegu, koji vašoj koži obezbjeđuje neophodne sastojke da bi ujutro bila meka, glatka i revitalizirana. Dok nanosite noćnu kremu i provlačite se kroz svoje misli, osjećate se ponosno zbog načina na koje ste odlučili da nahranite svoju dušu i pozitivno obogatite svoj život. Vremenom, Aspartolift tehnologija također pojačava proizvodnju kolagena i elastina, dok istovremeno pročišćava ćelije. Vrijeme za spavanje nikada nije zvučalo tako dobro!

Da li ste spremni za svoju novu Ultimate Lift rutinu?