Novi nivo njege kože

Može li njega kože istovremeno biti učinkovita, ali i nježna? S velikim zadovoljstvom vam predstavljamo upravo takvu, revolucionarnu njegu kože koja usklađuje snagu nauke s vašom kožom! Novage+ je potpuno novi sistem za njegu kože protiv starenja: s naprednim tehnologijama, obogaćenim bioaktivnim sastojcima, i dizajniran imajući na umu zaštitu okoliša.

Od prvog predstavljanja NovAge proizvoda 2015. godine, industrija njege lica je jako napredovala. U međuvremenu, izgradili smo vrelo stručnog znanja kako bismo vam ponudili proizvode koji su u skladu s najnovijim trendovima, a u nekim su slučajevima čak i ispred njih. Koji su nas trendovi u njezi kože inspirisali za kreiranje Novage+?

Korištenje bioaktivnih tehnologija

 

Bioaktivne znači da su kreirane od prirodnih sastojaka. Takve tehnologije aktiviraju biološke funkcije kože i najčešće se mogu pronaći u kozmeceutskim proizvodima – onima koji se mogu kupiti u apotekama i kozmetičkim salonima. Nismo mogli izbjeći ovaj trend i u Novage+ smo uključili čak 11 bioaktivnih tehnologija!

 

Zaštita od štetnih uticaja iz okoliša

 

Novage+ multiaktivne dnevne kreme štite kožu od štetnih utjecaja iz okoliša.

 

Potreba za nježnom brigom za kožu

 

Od radikalnih i invanzivnih mjera, trendovi se polako pomiču prema nježnoj, ali ne manje učinkovitoj njezi. To omogućuju aktivni sastojci, kao na primjer, niacinamid. Njihova blagotvorna svojstva temelj su jedne od Novage+ tehnologija.

Zašto je Novage+ tako učinkovit?

Jedna od najvažnijih značajki nove kolekcije, na koju smo jako ponosni, je korištenje 11 bioaktivnih tehnologija, od kojih je četiri Oriflame patentirao. Upoznajmo ih korak po korak i saznajmo koja je za šta zaslužna.

Korak 1: Čišćenje

U Novage+ gel za čišćenje dodali smo Bio Lipid sistem koji nježno uklanja nečistoće i make-up te ujedno održava vlagu i lipidnu barijeru kože.

Korak 2: Područje oko očiju

Sve Novage+ kreme za područje oko očiju obogaćene su Eye Vital tehnologijom koja umanjuje tamne krugove i podbuhlost oko očiju. No, uz to, svaka sadrži vlastitu bioaktivnu tehnologiju koja djeluje na specifične izazove kože: Bio CollagenPro tehnologija – umanjuje bore, patentirana Bio Aspartolift tehnologija – podiže i učvršćuje kožu, patentirana Bio Lumilock tehnologija – djeluje protiv tamnih mrlja. 

Korak 3: Serum za intenzivni učinak

Patentirana Oripeptide-3 tehnologija u svim Novage+ serumima potiče proizvodnju kolagena i na taj način, umanjivanje bora. No, kao i kod krema za područje oko očiju, svaki serum sadrži drugačiju tehnologiju.

Korak 4: Osnovna njega

Patentirana Bio Re:Barrier tehnologija i Advanced Pollution sustav štite i hidratiziraju kožu tokom dana. Ujedno, tehnologije Advanced NightSync i Bio CeramidesPro pomažu koži da se oporavi tokom noći i usporavaju proces starenja kože.  

Ako ste prije koristili NovAge proizvode, sigurno ćete primjetiti razliku kod korištenja dnevne i noćne kreme iz nove kolekcije. Novage+ vam nudi izbor između dvije dnevne kreme za zaštitu i dvije noćne kreme za obnavljanje kože tokom noći. Trebate samo odabrati odgovarajuću teksturu – laganu koja se brzo upija ili bogatu i raskošniju.

Koji Novage+ set je najbolji odabir za vašu kožu?

SAZNAJTE VIŠE