Kako biramo adekvatne sastojke za naše proizvode

Dakle, možda ste već upoznati s nekim od Oriflame proizvoda ili ste u potrazi za nečim novim u vašoj rutini njege. Želimo istaknuti na koji način biramo sastojke da bismo osigurali da naši proizvodi zadovoljavaju vaše potrebe u što možete biti sigurni prije kupovine!

Samo najbolji sastojci
Proces stvaranja odličnih novih proizvoda započinje odličnim sastojcima. Apsolutno volimo naše prirodne sastojke, a biramo samo one s najboljim prednostima. Na primjer, jeste li znali da maline imaju izuzetno visoki sadržaj antioksidanasa, koji pomažu u poboljšanju stanja kože i većoj blistavosti? Naći ćete je u OPTIMALS AGE REVIVE ANTI-AGING kremi za područje oko očiju!

Brinemo o planetu
Iako su naši sastojci srž naših proizvoda, mi također mislimo o planeti i ne koristimo više nego nam je potrebno. Sastojke dobivamo etički i s ciljem da naši proizvodi imaju što manji uticaj na planet, tako da možete vjerovati da su proizvodi stvoreni za vašu dobrobit, kao i za dobrobit životne sredine.

Jedan od načina na koji mi brinemo o planetu je kroz našu inovativnu upotrebu tehnologije matičnih stanica biljaka. Korištenje matičnih stanica biljaka znači da trošimo manje vode i energije, što naše proizvode čini vrlo održivim, a istovremeno sadrže sve moćne komponente biljaka. Nevjerovatno, zar ne?

Institut za istraživanje kože
Izuzetno je važno da budemo u toku s kozmetičkom industrijom koja je vrlo dinamična! Oriflame naučnici kontinuirano provode rigorozna naučna istraživanja i evaluacije da bi osigurali da su proizvodi sigurni, aktuelni i da mogu udovoljiti različitim potrebama. Na našem Institutu za istraživanje kože kvalifikovani naučnici nastavljaju istraživati nove prirodne sastojke, procjenjuju bioaktivne biljne ekstrakte i razvijaju nove i snažne tehnologije!

Prava ljepota je iznutra kao i izvana i zato toliko vodimo računa o sastojcima koje koristimo za svoje proizvode. Istražite cijelu paletu proizvoda i otkrijte nešto novo što možete dodati u svoju rutinu.