Kako pomoću hibridnog make-upa kreirati blistavi izgled

Svi želimo blistavi izgled, zar ne? Ko može odoliti predivnim make-up proizvodima s očaravajućim nijansama na usnama, precizno definiranim očima i hidriranom kožom koja blista iznutra? Postoji puno proizvoda koji obećavaju blistavost, ali kako možete znati koji zaista djeluju? Odgovor je u hibridnom make-upu.

H je za hidataciju – prvi korak do blistavog izgleda
Ključ za blistavi izgled je hidratacija. Svi proizvodi Radiant Bliss kolekcije sadrže sastojke koji hidriraju i pažljivo su odabrani kako bi vam pružili najbolji izgled. 

Ako tražite klinički dokazan učinak hidratacije, odaberite nove Giordani Gold Iconic Radiance ruževe za usne. Sadrže posebnu hidrirajuću tehnologiju osmišljenu posebno za područje usana. Hidrirane usne izgledaju punije, a klinička testiranja su dokazala čak 49% veću hidrataciju. Dalja klinička testiranja pokazala su da umanjuju fine linije za 22% i povećavaju glatkoću usana za 25%.

Hijaluronska kiselina je sastojak u formulacijama za njegu kože o kojem se najviše govori (https://ba.oriflame.com/beautyedit/health-beauty/skin-care-must-have-hyaluronic-acid ) i to s dobrim razlogom. Prirodno se nalazi u tijelu, a osnovna funkcija joj je zadržavanje vlage. Može zadržati čak do 1.000 puta više vlage od vlastite težine! 

Giordani Iconic Glide olovka za kapke pruža vam blistavi izgled i hidrataciju zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koju sadrži. Zadržava vlagu u osjetljivom području oko očiju i podržava elastičnost, fleksibilnost i otpornost kože. Giordani Gold Iconic Sculpting olovka za usne također sadrži hijaluronsku kiselinu koja hidrira usne trenutno i dugoročno. 

Ali, šta kada bismo mogli da osmislimo posebnu vrstu hijaluronske kiseline koja bolje prodire u kožu? Imajući to na umu, naši naučnici koji osmišljavaju formulacije proizvoda, kreirali su drugačiju vrstu hijaluronske kiseline kad su osmišljavali Giordani Gold Radiant CC gel kremu sa ZF 25. Ova hibridna make-up CC gel krema sadrži posebno prilagođenu hijaluronsku kiselinu niskog molekularnog nivoa koji bolje prodire u kožu i pruža joj hidrirani, blistavi izgled iznutra. 
 

Vitaminska infuzija! Potražite vitamine B5, E i F, ulje sjemenki kupina i ulje indijske smokve
Znamo da svakodnevni unos vitamina podržava naš imunološki sistem (https://ba.oriflame.com/beautyedit/health-beauty/health-is-wealth-are-you-getting-enough-vitamins-and-minerals), ali kako nam vitamini i prirodna ulja koje sadrže hibridni make-up proizvodi mogu pomoći u postizanju prirodne blistavosti? 

Radiant Bliss infuzija je ekskluzivni spoj vitamina i prirodnih ulja koja njeguju, štite, osnažuju, hidriraju i revitaliziraju kožu: vitamin B5 njeguje područje oko usana i očiju i čini ga mekim, dok vitamin E štiti kožu zahvaljujući svojim antioksidativnim svojstvima. Vitamin F osnažuje prirodnu barijeru usana i štiti ih. 

Prirodna ulja također imaju prednosti za kožu: ulje sjemenki kupina pomaže u održavanju nivoa hidratacije zahvaljujući visokom udjelu šećera i minerala, dok je ulje indijske smokve poznato po visokom udjelu esencijalnih masnih kiselina koje revitaliziraju kožu.

 

Ovaj ekskluzivni spoj nalazi se u formulacijama naših Giordani Gold Iconic Radiance ruževa za usne, Giordani Iconic Glide olovke za kapkeGiordani Gold Iconic Sculpting olovke za usne.

Isprobajte univerzalnu olovku za predivne, blistave usne
I za kraj, saznajmo kako postići savršenu podlogu za prekrasan izgled usana pomoću univerzalne olovke za usne. Giordani Gold Sculpting olovka za usne savršena je podloga: hibridni make-up proizvod koji djeluje kao olovka za usne, ali je providna, zato ne morate više da brinute hoće li odgovarati vašoj nijansi ruža za usne. Ne samo da vam pruža njegu za punije, definisane usne, nego vam i štedi prostor u make-up torbici!

Giordani Gold Sculpting olovka za usne savršeno se slaže s Giordani Gold Iconic Radiance ruževima za usne, ali možete je koristiti i uz bilo koji drugi ruž: mat, sjajni i tekući. Usne će vam izgledati definisano, a spriječit će i svako razlivanje, razmazivanje i nakupljanje u linijama.  Uz besprijekornu formulaciju, hijaluronsku kiselinu, Radiant Bliss infuziju i prozračnu teksturu, ova hibridna olovka za usne produžit će postojanost vašeg omiljenog ruža!


Dakle, s naprednim sastojcima nadahnutim njegom kože, Radiant Bliss kolekcija je hibridni make-up koji će zaista naglasiti vašu blistavost.