Pronađite najbolju četku za svoj tip kose

Teško vam je ukrotiti svoju grivu? Vrsta četke koju koristite igra važnu ulogu u tome koliko zdravo izgleda vaša kosa i kako se osjećate. Ali, odabir prave četke zvuči jednostavnije nego što to stvarno jeste. Vodit ćemo vas do četke vaših snova!

Okrugla, široka, s jastučićem, s rupama - pravo more četki za kosu. I jeste li znali, ako danas koristite samo jednu četku, možda biste željeli investirati u još nekoliko njih, budući da nisu sve četke za svaku svrhu. Dizajnirane su za specifične tipove kose, teksturu i navike stiliziranja. Ulaganje vremena u pronalaženje prave četke može izgledati kao nepotreban zadatak, ali to je jedna od najvećih usluga koje ćete učiniti svojoj kosi. Evo nekih karakteristika koje trebate imati na umu kad tražite najbolju četku za sebe i svoju rutinu kose.

Za raščešljavanje
Imate li kosu koja se lako mrsi? Četka za raščešljavanje je posebno dizajnirana za pažljivo rukovanje ovakvom kosom uz najmanji nivo boli i gubitak vlasi. Da biste postigli najbolji rezultat, važno je da je koristite samo na mokroj kosi i počnete od vrhova, prema korijenu. Dakle, investirajte u Četku za raščešljavanje i spasit ćete se od suza - i neuredne frizure!

img-1.jpg 

Široka četka
Ova velika, ravna i široka četka za kosu savršena je za raspetljavanje i zaglađivanje kose. Djeluje na svim tipovima i stilovima kose, ali široka baza je čini idealnom za dugu, ravnu kosu. A zahvaljujući ravnom obliku, četka je antistatična, pa recite zbogom neposlušnoj kosi!

Okrugla četka
Kada dođe vrijeme za uređivanje kose, ovo je četka koja vam treba. Okrugle četke nisu dizajnirane za raspetljavanje ili češljanje kose. Umjesto toga, rade čuda kad želite kreirati raskošne, holivudske valove. 

Da ne bi bilo prejednostavno, okrugle četke dolaze u nekoliko različitih veličina. Styler mala okrugla četka se koristi za uvijanje ili ispravljanje valova na kratkoj kosi. Zatim, Styler srednja okrugla četka, koja je odlična kad vam treba brzo feniranje i raskošne lokne. I na kraju, Styler velika okrugla četka. Savršena je za uvijanje ili ravnanje srednje do duge kose.

img-2.jpg 

Četka s jastučićem
Imate nježnu kosu i volite dobru masažu glave? Četka s jastučićem je ona koju tražite! Zaobljeni jastučić ima mekane zupce koji dopiru do vlasišta i pružaju ugodnu masažu, čineći vaše vlasište sjajnim i mekim. Naša Styler Cushion četka je opremljena zupcima s kuglicama na vrhovima koje su posebno dizajnirane za nježno raspetljavanje i oblikovanje.

img-3.jpg 

Četka s otvorima
Za brzo sušenje kose, najbolja je četka s otvorima. Otvori u dizajnu omogućavaju da zrak iz fena za kosu cirkulira te da se četka ne pregrijava. Ali, ova četka nije idealna samo za brzo sušenje, nego je i stručnjak za raspetljavanje. Dakle, ako ste u žurbi i želite brzo rješenje, samo izvadite Styler Vent četku!

Četka za tapiranje
Volumen ćete postići uz Styler Teasing četku. Tanki dizajn i meke čekinje različitih dužina obuhvaćaju svaki pramen kose. U usporedbi s češljem za tapiranje, četka je puno nježnija jer ne povlači i ne oštećuje.

img-4.jpg 

Eto, sada možete pronaći najbolju četku za sebe.