Sedam razloga da isprobate Bioceluloznu masku sa centelom i niacinamidom

Da li je vaša koža izgleda beživotno i dehidrirana je pa joj je potreban podsticaj? Ili vam je možda potreban hitan tretman lica prije izlaska? Blistava koža zdravog izgleda sada je nadohvat ruke zahvaljujući našoj najnaprednijoj maski ikad - NovAge ProCeuticals bioceluloznoj maski sa centelom i niacinamidom. Otkrijte zašto će se vaša koža zaljubiti u nju!

 

 

1.    Pojačava proizvodnju kolagena i trenutačno hidratizira vašu kožu

Jedan od snažnih aktivnih sastojaka koji se koriste u ovoj maski je niacinamid 2%, koji je jedan od najtraženijih sastojaka za njegu kože! Amidni oblik vitamina B3, niacinamid, povećava debljinu rožnatog sloja (vanjski sloj kože), kao i zaštitnu funkciju kože i hidrataciju, istovremeno poboljšavajući sjaj i povećavajući proizvodnju kolagena.

2.     Izuzetno umiruje i obnavlja

I to zahvaljujući Centeli (Cica), višegodišnjoj biljci koja se vijekovima koristi za liječenje, umirenje i obnavljanje kože. Pomaže u jačanju aktivnosti fibroblasta, ćelija kože koje rade na povećanju sinteze kolagena, kao i mukopolisaharida, kako bi promovisali snagu i kvalitet novonastale kože. Centela također pomaže u smanjenju upala i pojave hipertrofičnih ožiljaka i keloida.

3.     Dizajnirana je tako da savršeno odgovara vašoj koži

 

I to dugujemo biocelulozi! Ovaj materijal ima vrlo mala vlakna u proširenoj 3D mrežnoj formaciji, što znači da može dostaviti više aktivnih sastojaka vašoj koži i bolje privući hidrataciju. Također je izuzetno savitljiva, savršeno se prilagođava topografiji kože i povećava površinu kontakta između kože i aktivnog seruma. Ovo osigurava bolju apsorpciju i optimalne performanse.

 

4.     To vam daje trenutačne rezultate!

Moćni aktivni sastojci maske djeluju tako da odmah regenerišu, podmlade i intenzivno hidratiziraju vašu kožu kako bi joj vratili zdrav sjaj, istovremeno radeći na jačanju barijere kože tokom dužeg perioda upotrebe - za kožu zdravijeg izgleda, trenutačno i tokom vremena.

  • Koža izgleda potpuno obnovljena - trenutačno (86% saglasnih)*
  • Koža se obnavlja hidratacijom - trenutačno (85% saglasnih)* 
  • Koža je elastična - trenutačno (86% saglasnih)*
  • Koža se umiruje, hladi i opušta - trenutačno (89% saglasnih)* 

5.     Savršena je za sve tipove kože

 

Naša maska djeluje na bilo koji tip kože. Naročito se preporučuje ako osjećate da je vaša koža beživotna, dehidrirana i nezdravog izgleda - trenutačni napon hidratacije vratit će je u život!

 

6.     Savršeno nadopunjava vašu NovAge rutinu njege kože

 

Samo treba da nanesete ovu jednokratnu masku na čistu suhu kožu, ujutru ili uvečer, prije nego što nanesete kremu za područje oko očiju i ostavite je da djeluje 15-20 minuta. Poslije toga nastavljate s ostatkom rutine. Masku možete koristiti onoliko često koliko želite.

 

7.     Napravljena je od materijala prirodnog porijekla

 

Bioceluloza koja se koristi u našoj maski proizvodi se fermentacijom, koristeći čistu kokosovu vodu i soj bakterija Acetobacter kilinum. Ovaj postupak traje približno 7-12 dana. Za izradu jedne maske potrebno je najmanje 500 ml čiste kokosove vode!

 

 *Potrošački test.

 

Da li ste spremni za kožu koja izgleda kao nova? Isprobajte našu Biocelulozu masku sa centelom i niacinamidom već danas i recite nam šta mislite ostavljajući recenziju na našoj web stranici!

 

Video 7-reasons-to-try-our-most-advanced-mask-cy-gr

 

Tekst: Fotograf: Oriflame