Otkrijte 5 super sastojaka koji pokreću NovAge Skinergise

Living life in the fast lane may be your thing, but all the late nights, social events and eating on-the-go can leave your skin looking fatigued with visible dark circles and lines. NovAge Skinergise has been created to combat just that, with a range of powerful ingredients that will get you looking fresh-faced and glowing in no-timeŽivot u brzoj traci je možda vaša stvar, ali sve kasne noći, društveni događaji i jedenje u pokretu mogu vam kožu učiniti umornom s vidljivim podočnjacima i linijama. NovAge Skinergise stvoren je za borbu upravo protiv toga, s nizom moćnih sastojaka koji će vam u trenu donijeti svjež izgled i sjaj!

 

Taurin prirodnog porijekla 
Možda vam je taurin poznat kao snažan energetski sastojak koji se koristi u mnogim energetskim pićima, ali jeste li znali da ima snažne energizirajuće prednosti i za vašu kožu? Kao sastojak NovAge Skinergise, taurin pomaže u obnavljanju kože pružajući ćelijama energiju, umanjujući vidljive linije i čineći da izgledate manje umorno.

Ekstrakt biljnih matičnih ćelija açai bobica
Açai je bobica s antioksidantnim djelovanjem koja već godinama čini naše smoothie zdravim, a i zanimljivim za objavljivanje na Instagramu. NovAge Skinergise sadrži ekstrakt matičnih ćelija açai bobica za koji je poznato da poboljšava hidrataciju kože i štiti kožu od djelovanja štetnih slobodnih radikala uzrokovanih zagađenjem.

Kofein
Životni eliksir koji nas ujutro pretvara u funkcionalne osobe također može poboljšati cirkulaciju područja ispod očiju, umanjiti vidljive podočnjake i sitne linije kao sastojak kreme za područje oko očiju. Kofein smo dodali u NovAge Skinergise kremu za područje oko očiju, jer je poznato da pomaže da koža područja oko vaših očiju ujutro izgleda glatko i osvježeno.

Tehnologija za zaštitu od zagađenja
Možda nećete razmišljati o efektima zagađenja na vašu kožu kad ste vani i u gradu, ali čestice izduvnih gasova, fabrika i dima cigareta mogu vam isušiti kožu i uzrokovati prijevremeno starenje. To ne želimo! Tehnologija za zaštitu od zagađenja uključena u NovAge Skinergise dnevnu kremu odabrana je za suzbijanje ovih efekata stvaranjem prozračnog filma koji pomaže da štetne čestice ne dođu u kontakt s kožom.

Niacinamid                                                                                                                                                          

Ovaj snažni sastojak za njegu u NovAge Skinergise noćnoj kremi ima višestruke prednosti poput njege kože, poboljšanja elastičnosti, vidljivog poboljšanja finih linija i pomoći u jačanju barijere kože.

Svi ovi sastojci čine ono što NovAge Skinergise razlikuje od običnog sredstva za čišćenje i hidratantne kreme. Oni aktivno djeluju na poboljšanju vaše kože, čak i kad spavate! Iako obična hidratantna krema pruža hidrataciju vašoj koži, NovAge Skinergise djeluje na umanjivanju svih prvih znakova starenja i pomaže vam da ojačate energiju kože i pokažete svoje najbolje lice - bez obzira na priliku!

Pogledajte sve naše NovAge kolekcije i pridružite nam se u proslavi 5 godina lijepe kože u bilo kojoj dobi!