Za zdravu i uravnoteženu ishranu!

Puno je stvari koje treba razmotriti kada je u pitanju razvijanje i održavanje zdravog načina života. Od pokušaja da se dovoljno naspavate i vježbate, pazite da jedete uravnotežene i hranjive obroke i kontrolišete nivo stresa - dok istovremeno žonglirate sa zahtjevima užurbanog modernog života.

Wellness by Oriflame Multivitamini i minerali su svakodnevni dodatak prehrani s dvije varijante koje su posebno formulisane da podrže prehrambene potrebe žena i muškaraca! Razvijen sa sveobuhvatnim kompleksom od 22 esencijalna vitamina i minerala, ovaj dodatak prehrani služi kao dodatak uravnoteženoj prehrani kako bi se osiguralo da vaše tijelo dobiva mikrohranjive sastojke neophodne za podršku nivoa energije, imuniteta, zdravlja kože, metabolizma i opšte dobrobiti.

S 12 vitamina i 10 minerala, ova mala tableta sadrži iznenađujuću raznolikost vitalnih tvari. Iako je stabilna, zdrava i uravnotežena prehrana ključna kada je u pitanju ispunjavanje prehrambenih potreba, uz pomoć Multivitamina i minerala bi će pokriveni svi potencijalni nedostaci. Tako jednostavno!