Dopustite da vam predstavimo… NovAge ProCeuticals kolekciju!

S vremena na vrijeme se pojave proizvodi koji potpuno mijenjaju njegu kože. U ovom slučaju to je čitava kolekcija - NovAge ProCeuticals. Ova linija proizvoda dizajnirana je da pruži intenzivna, ciljana rješenja određenih izazova kože kako biste mogli postići svoj idealan ten! Pročitajte i saznajte više o NovAge ProCeuticals kolekciji te koji bi vam tretmani najbolje odgovarali!

Upoznajte NovAge Proceuticals kolekciju!
Svaki proizvod ove kolekcije posebno je kreiran s moćnim aktivnim sastojcima kako bi vam pomogao u rješavanju širokog spektra različitih izazova kože. Najbolji dio? Svi su dizajnirani da se neprimjetno uklope u vašu svakodnevnu NovAge rutinu njege kože, bilo privremeno kao intenzivni tretman ili tokom dužeg vremenskog razdoblja. Zanima vas koje rješenje najbolje djeluje na izazove vaše kože? Vrijeme je da upoznate ekipu!

Otopina s 10% vitamina C

Izazov vaše kože:
Hiperpigmentacija, tamne mrlje i ostale promjene u boji kože

Rješenje:
Intenzivni tretman koji sadrži 10% čistog i snažnog vitamina C, svježe pomiješan u umirujućoj otopini. Vitamin C je poznat po svojoj sposobnosti da ujednači i posvijetli ten. Djeluje tako da sprečava stvaranje melanina, istovremeno štiteći kožu od UV oštećenja i slobodnih radikala. NovAge ProCeuticals otopina s 10% vitamina C sadrži čisti, svježi vitamin C koji je inovativno upakovan za punu snagu i učinkovitost.

Način korištenja:
Četverosedmični intenzivni tretman (otvorite novu bočicu svake sedmice). Nanesite jednom dnevno svake večeri nakon čišćenja kože. Ako vas zabrinjavaju i bore, navečer možete koristiti retinol nakon završetka 4-sedmičnog korištenja vitamina C, ali ih nemojte koristiti istovremeno! Pogledajte video o korištenju OVDJE!

Prednosti?
• Pomaže u inhibiranju prekomjerne proizvodnje i izražajnosti melanina
• Pomaže u smanjenju hiperpigmentacije i ostalih promjena boje kože
• Otkriva blistav, besprijekorno ujednačen ten

 

Biocelulozna maska s niacinamidom i centelom

Izazovi vaše kože:
Beživotna, dehidrirana koža, nezdravog izgleda te oštećena barijera kože

Rješenje:
Izuzetno umirujuća i hidratizirajuća intenzivna biocelulozna maska s niacinamidom i centelom. Centela je poznata po svojim ljekovitim i regenerativnim svojstvima te djeluje na jačanje sinteze kolagena i ćelijskih aktivnosti kako bi umirila kožu. Niacinamid pomaže u poboljšanju zaštitne funkcije kože i potiče blistav i zdrav izgled.

Način korištenja:
Savršen dodatak vašoj NovAge rutini. Koristite masku onoliko često koliko želite, kad god osjetite da je vašoj koži potreban poticaj! Pogledajte video s načinom korištenja OVDJE!

Prednosti?
• Trenutačno vraća blistavost umornoj, dehidriranoj koži umornog izgleda
• Trenutačno obnavlja kožu
• Trenutačno umiruje kožu

 

Retinol kapi sa serumom

Izazovi vaše kože:
Fine linije i duboke bore

Rješenje:
Intenzivni tretman s 1.1% inkapsuliranim retinolom. Ovaj snažni aktivni sastojak protiv starenja djeluje potičući sintezu kolagena i izmjenu ćelija kože, a poznat je po svojoj sposobnosti poboljšanja teksture kože i zaglađivanja bora. Naša specijalizirana verzija retinola inkapsulirana je i isporučena na kožu u zaštitnoj, jednoslojnoj polimernoj ovojnici koja pomaže da se maksimalno iskoristi potencijal i prednosti retinola za kožu.

Način korištenja:
Nanesite retinol svake večeri nakon čišćenja kože. Za najbolje rezultate koristite 4-8 sedmica kao intenzivni tretman. Za to vrijeme koristite kremu s visokim zaštitnim faktorom. Nemojte koristiti istovremeno s vitaminom C jer to može izazvati iritaciju kože. Pogledajte naš video o korištenju OVDJE!

Prednosti:
• Djeluje na ćelijskom nivou i umanjuje vidljivost finih linija i bora
• Obnavlja nivo hidratacije za poboljšanu teksturu kože
• Poboljšava izmjenu ćelija za kožu zdravog izgleda

6% AHA piling otopina

Izazovi vaše kože:
Gruba koža i vidljive pore

Rješenje:
Otopina za hemijski piling sa 6% alfa-hidroksilnih kiselina. AHA su prirodne kiseline koje pospješuju prirodni proces pilinga kože da bi se omogućilo stvaranje novih ćelija. To pomaže vratiti sjaj te umanjiti fine linije, bore, proširene pore, staračke pjege i druge nesavršenosti.

Način korištenja:
Nanesite AHA navečer nakon čišćenja kože, za djelovanje na izazove kože tokom ograničenog vremenskog razdoblja. AHA može prouzrokovati osjetljivost na sunčevu svjetlost, pa uvijek koristite kremu s visokim zaštitnim faktorom i ograničite izlaganje suncu dok koristite ovaj proizvod.

 

Prednosti:
• Vidljivo umanjuje pojavu pora i umoran izgled kože
• Zaglađuje i obnavlja površinu i teksturu kože
• Obnavlja kožu na ćelijskom nivou i vraća blistavost

Instant peptidne ampule

Izazovi vaše kože:
Gubitak čvrstoće i elasticiteta

Rješenje:
Jednosedmični intenzivni tretman koji sadrži multipeptidnu otopinu za smanjenje bora pojačavanjem proizvodnje kolagena i zaštitom od njegovog propadanja. Aktivni sastojak Tensor Mesh stvara tenzorski učinak trenutačnog podizanja i učvršćivanja kože.

Način korištenja:
Ovaj intenzivni tretman koristi se dva puta dnevno, jednom ujutro i jednom navečer, tokom 7 dana.

 

Prednosti:
• Trenutačno podiže i učvršćuje kožu u samo 7 dana
• Pomaže u poticanju sinteze kolagena
• Umanjuje vidljivost bora

Jeste li uzbuđeni oko dodavanja NovAge ProCeuticals proizvoda vašoj rutini njege kože?