MIRISI ZA ONE ŽELJNE PUTOVANJA: Posjetite prelijepu prirodu Švedske

Baš kao što vas slatki miris nekog kolačića može odvesti na nostalgično putovanje na kojem ćete proživljavati uspomene iz djetinjstva, uz pomoć parfema možete se otisnuti na senzorno putovanje bez napuštanja svog doma. Iako možda trenutno niste u mogućnosti putovati do idiličnih jezera, gustih šuma ili pješćanih plaža, pobjegnite od svakodnevne rutine rada od kuće uz nove .SE mirise uz koje ćete garantovano postati prave putne lutalice.

Uronite u večernja kupanja u maglovitom jezeru obasjanom mjesečinom
Zatvorite oči i poprskajte se vama neočekivanim mirisom divljeg ruzmarina, uz koji ćete odmah osjetiti kao da ste uronili u hladnu morsku vodu obasjanu mjesečinom. Dok podsjeća na hladna, magovita jezera i osjećaj hladnih kapljica vode na koži, divlji ružmarin je cvjetni grm koji raste u močvarnim područjima Švedske - a samo jedno prskanje vodenastim i mineralnim mirisom stvorit će osjećaj kao da ronite u švedskim vodama s prijateljima. Znate onaj uzbudljivi osjećaj koji imate kad uronite u hladnu vodu ili vam vjetar divlje mrsi kosu? Ovaj sastojak - otkriven u Stigsbou i ključna nota u parfemskoj vodi .SE Wild Hearts - oslobodit će isti osjećaj novootkrivene slobode.

 

Pješačite kroz šumu i uživajte u toplini plamena vatre
Pobjegnite iz svog gradskog stana uz intenzivni miris užarenog drveta breze, dok vas obavija osjećaj kolektivne topline, a srce vam se ispunjava optimizmom i radošću. Breze vas okružuju dok šetate prostranstvima švedske šume - a zbog ove duboko tople, drvene arome sanjat ćete da se gubite u šumi i sjedite oko plamtećeg krijesa dok pjevate švedske narodne pjesme. Pripremite se da osjetite kako vas obuzima smirenost, dok se osjećate kao jedno s prirodom i svim njenim elementima. Kažu da šumska šetnja može imati ljekovit učinak na um, a ovaj ključni sastojak parfemske vode .SE Blazing Warmth - izaziva okrepljujuće iskustvo čim ga prvi put pomirišete.

 

Otkrijte čarobni sat i odaberite prelijepo švedsko divlje cvijeće
Šveđani s razlogom vole duge, beskrajne ljetne dane. Prikladno nazvan čarobni sat osvjetljava nebo i vašu dušu, dok se toplina zlatne svjetlosti stapa s hladnim, plavim nijansama kako se približava ponoć. Udaljite se da biste i sami iskusili ovu čaroliju u nevjerovatnom švedskom vrtu u Hammarbyju, blizu Uppsale, uz mirise .SE. Dok berete divlje cvijeće, očekujte da vas prvo pogodi snažni slatki miris cvjetova mirte i pogodi pravo u vaše srce, dok svježa eksplozija citrusnog cvijeća vratića ispuni pozitivnošću.

Da li ste spremni na mirisno putovanje Švedskom? Pošpricajte se .SE parfemskim vodama i bit ćete odmah transportovani u švedsku prirodu koja vas ostavlja bez daha.