Otkrijte novu dimenziju porodične zabave!

Veoma je važno da provedete kvalitetno vreme sa svojim djetetom. Zajedničko uživanje u obrocima kod kuće. Čitanje pre spavanja. Igranje igara i zajednička zabava. Sve su to trenuci koji igraju važnu ulogu u razvoju vašeg deteta. Oni su također prilika za stvaranje uspomena koje će trajati cijeli život.

Sada se vi i vaš mališan još više možete zabaviti zajedno, uz našu novu igru u virtuelnoj stvarnosti. Samo skeniranjem stranica Baby O' kataloga koje sadrže ikonicu za skeniranje, možete otvoriti čarobni svijet pun raznobojnih i zabavnih likova. Skenirajte prvu stranicu da se prvi put susretnete sa našim likovima, skenirajte drugu stranicu i igrajte se skrivača. Da li ćete biti u mogućnosti da ih pronađete sve?

Da biste se upoznali s likovima i igrali igru, koristite Oriflame aplikaciju za skeniranje stranice - slijedite naš vodič korak po korak::

1. Besplatno preuzmite Oriflame aplikaciju sa GOOGLE PLAY ili APP STORE i otvorite je. Ako nemate Oriflame nalog, možete početi sa pregledom kao gost. Ako već imate nalog, jednostavno se prijavite koristeći svoje podatke. 

2. Pritisnite na ikoncu za skeniranje u vrhu ekrana.

3. Otvorite Oriflame katalog sa Baby O ’proizvodima. Potražite stranicu sa ikonom i porukom za skeniranje. Skenirajte telefonom cijelu stranicu pazeći da se sva četiri ugla nalaze u okviru. 

4. Pustite skener da identifikuje stranicu, upoznajte se s našim likovima i igrajte se skrivača sa svojim novim prijateljima! Potražite gdje se likovi skrivaju! Jednom kada ga pronađete, kliknite na njega da biste ga otkrili. Nastavite da ih tražite dok ih ne pronađete sve i igrajte se ponovo!

Zabavite se zajedno i podijelite to sa prijateljima i porodicom!

Napomena: kako bi se animacija pokrenula na ekranu vašeg telefona nepohodno je da imate najmanje operativni sistem Android verziju 7.1 ili iPhone 6s ili naprednije modele.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Tekst: Fotograf: Oriflame