Sretan Dan planete Zemlje želi vam Oriflame!

Obilježavanje Dana planete Zemlje način je iskazivanja podrške zaštiti okoliša. Za nas je to još jedna prilika da razmišljamo o našoj prekrasnoj planeti i svijetu u kojem želimo živjeti. A mi kao kompanija jednostavno volimo ovaj dan!

MI U ORIFLAMEU POŠTUJEMO PRIRODU!

U Oriflameu poštujemo prirodu i cijenimo sve što nam ona pruža – zelene šume, čistu vodu, svježi zrak, plodno tlo i još mnogo toga. Shvaćamo koliko je važno učiniti sve da spasimo naš planet i predani smo cilju da postanemo održiva kompanija. To se odražava u brojnim inicijativama – od odabira održivih i recikliranih materijala za pakovanje do osmišljavanja novih, boljih i čišćih formulacija za naše proizvode. Također, radimo na smanjenju naših emisija stakleničkih gasova i uspostavljanju ravnoteže s jednakom količinom inicijativa za smanjenje štetnog uticaja na klimu. I svaki dan razmišljamo o novim načinima za uštedu vrijednih resursa.


KAKO OBILJEŽAVAMO DAN PLANETE ZEMLJE U 2023. GODINI? 

Sretni smo što vas možemo upoznati s našim novim i poboljšanim Oriflame printanim katalogom! Redizajniran je imajući na umu našu planetu – njegov manji format bolji je za prirodu! Omogućava učinkovitiju upotrebu papira, s manje otpada, štedeći važne resurse. Na taj način možemo uštediti više od 1.000 tona papira! Budite uvjereni da će ove promjene samo unaprijediti vaše Oriflame iskustvo kao našeg kupca i partnera. Novi dizajn savršeno odgovara eKatalogu – tako da se možete neprimjetno prebacivati između različitih Oriflame kanala.

A tu je i još jedna prednost! Printani katalog sad stane u svaku torbicu – što je savršeno rješenje kada ste u pokretu. A sada ćete s još većim veseljem listati naš katalog – znajući da tako pomažete spasiti drveće!

Sretni smo što možemo proslaviti Dan planete Zemlje s vama i našim novim katalogom! Uvijek ćemo tražiti nove načine za smanjenje onečišćenja i nepotrebnog otpada, očuvanje bioraznolikosti i odgovorno ponašanje prema okolišu.

 

SRETAN VAM DAN PLANETE ZEMLJE!