Lip Sensation izazov za bloggerke

6 bloggerki iz različitih zemalja isprobale su The ONE’s Lip Sensation Matte Mousse tekući ruž za usne – provjerite tajne njihovog stila i kako su ga ukomponovale!

MEKSIKO
Alexandra Ivanisevic, MexAlex
Nosi nijansu: Toffee Cream

“Nemam baš velike usne tako da smatram da je mat efekat savršen za mene. Ne znam kako, ali čak i osjećam kao da su mi usne veće! Želim da mi usne privuku svu pažnju pa ih kombinujem sa prirodnim make-upom i jednostavnom odjećom – mat efekat je stvarno odličan, zbog čega bi trebao biti u centru pažnje. Treba sve ostaviti krajnje jednostavnim.

UJEDINJENO KRALJEVSTVO
Natasha Ngan, Girl in the Lens
Nosi nijansu: Coral Dream

“Mat šminka uvijek djeluje luksuzno, a možete je nositi u svim prilikama. Posjeduje onaj neobavezujući, seksi dojam. Ukoliko se odlučim za mat usne, ostatak šminke će biti jednostavan - malo tuša za kapke i bronzera bit će sasvim dovoljno! Ako uz to svežem kosu pozadi, sva pažnja bit će usmjerena na ruž. U dnevnoj varijanti kombinujem mat usne sa jednostavnom bijelom majicom i “boyfriend” jeansom, što daje jednostavan izgled  sa daškom elegancije – par salonki učinit će ovaj stil kompletnim! Za večernji izlazak volim da se poigram kombinujući nijansu ruža sa haljinom - ima nešto tako uzbudjujuće u koralnim usnama i koralnoj haljini, naročito ljeti. ‘’


"ne plašite se ruža! Ne treba da zazirete od svog fenomenalnog izgleda koji će učiniti da se osjećate fantastično!”

RUSIJA
Victoria Moiseeva, Koffka the Cat
Nosi nijansu: Boysenberry

"Ova trendi i super-svestrana nijansa ruža za usne savršeno se uklapa sa bilo kojim tenom – od jako svijetlog do tamnog! Tamnobordo boja izgleda sjajno u mousse strukturi i sa baršunastom mat završnicom zbog čega sam bila inspirisana za ovaj Goth izgled. Da bih ga postigla, ostavila sam oči i obrve što prirodnijim – podjećaju me na baršunaste ružine latice."

REPUBLIKA ČEŠKA
Adela Mazankova, The Aesthet
Nosi nijansu: Toffee Cream

“Dopada mi se prirodan izgled šminke i, kao što vjerovatno možete vidjeti na mojim fotografijama, držim se osnovnih i prirodnih zemljanih nijansi i kada je garderoba u pitanju. Jednostavno sam zaljubljena u bež nijansu ruža Lip Sensation Toffee cream, kao i u činjenicu da je mat, jer djeluje kao puder – upravo ono što je mojim usnama potrebno. On je svjež i lagan i uopšte nije lepljiv, a ipak traje veoma dugo – vrlo brzo je postao dio moje kozmetičke svakodnevice! Mat šminka ide uz sve i u svako doba dana, ali moj proljetni izgled svodi se na: mješavinu bijele, sive ili bež, u više slojeva i sa mnoštvom detalja. Trenutno sam zaljubljena u (mikro)trend golih ramena i čvorova – na svemu!”

TUNIS
Fatma Zahi, Street Style Tunisia
Nosi nijansu: Coral Dream

“Da krenem od početka: ja sam ovisnik o ruževima. Za mene, ruž je glavni kozmetički proizvod. Kad se šminkam, volim izazove, pa za mene nema ograničenja kada su u pitanju teksture i boje koje nanosim, ali priznat ću vam da je mat crveni ruž moja jedina prava ljubav! Nosim ga danju i noću, na poslu ili kada izlazim s prijateljima. Crvene nijanse ne traže previše truda, a doprinose profinjenom izgledu naglašavajući ljepotu.”

PORTUGAL
Sofia Novais de Paula, Diario de Batom
Nosi nijansu: Red Velvet

“Volim da nosim kožu, a ovi mat ruževi odlično idu uz nju. Sviđa mi se sve u vezi njih: kako se lako nanose, kakav osećaj ostavljaju na usnama, boje i nijanse, koliko dugo traju – savršeno odgovaraju mojoj ličnosti. Prije nanošenja koristim olovku kako bih definisala usne, zatim nanesem Matte Mousse i spojim usne. Ruž nosim svuda sa sobom, a višak boje prije ponovnog nanošenja uklanjam sredstvom za skidanje šminke ili vlažnim maramicama. Ako prvi put isprobavate ovaj način nanošenja, moj savjet je: ne plašite se ruža! Ne treba da zazirete od svog fenomenalnog izgleda koji će učiniti da se osjećate fantastično!”Tekst: