Praznična čarolija koja se skriva iza naslovnice kataloga!

Najbolje vrijeme godine nam tek dolazi. Otkrijte kako smo oživili naslovnicu kataloga decembar pomoću Facebook i Oriflame aplikacije.

Nije li prekrasno kada se tamna noć pretvori u hiljade iskri - praznične lampice koje krase drveće i rasvjetne stubove, ulice i trgove? Kad vjetar nosi melodije koje potiho pjevušite, vijugajući između obasjanih i mirisnih kućica s prazničnom ponudom?

To je jednostavno najljepše doba godine.

Oriflame se pridružuje ovom slavlju dodajući dašak vlastite čarolije oživljavajući svoj katalog! Pitate se kako? Skenirajte naslovnicu kataloga Oriflame aplikacijom ili Facebook kamerom - animacija Augmented Reality kompatibilna je s obje platforme - i pogledajte kako se printani Oriflame katalog pretvara u prazničnu čaroliju.

Da biste doživjeli čaroliju, koristite Oriflame aplikaciju ili Facebook kameru – animiranu naslovnicu kataloga otkrit ćete Oriflame aplikacijom na sljedeći način:

1. Preuzmite Oriflame aplikaciju s Google Playa ili Apple Storea besplatno i otvorite je.

2. Dodirnite ikonu za skeniranje u gornjem uglu ekrana. 

3. Skenirajte naslovnicu kataloga Oriflame aplikacijom: držite mobitel iznad stranice i skenirajte cijelu stranicu tako da obuhvatite sva 4 ugla.

4. Dopustite da skener prepozna stranicu i uživajte u prazničnoj animaciji!

Da biste skenirali katalog putem Facebooka, slijedite sljedeće korake:

1. Provjerite imate li instaliranu Facebook aplikaciju na svom mobitelu

2. Kad se prijavite na Facebook, vidjet ćete svoju profilnu sliku i naslovnu stranicu: dodirnite znak + kao da želite dodati svoju priču na vrhu naslovne stranice

3. Dodirnite ikonu u donjem desnom uglu. Otvorit će vam se izbornik filtera

4. Pronađite Oriflame filter i odaberite ga.

Za slučaj da imate problema sa prikazivanjem, u potpunosti izađite pa ponovo uđite u aplikaciju i uvjerite se u to da imate posljednju verziju Facebook aplikacije.

Pogledajte kako će naslovnica kataloga oživjeti i uživajte u prazničnoj animaciji! Video sadržaj možete snimiti Facebook kamerom i poslati ga prijateljima i porodici ili objaviti na profilima društvenih mreža.

Prva Oriflame animirana stranica uvest će vas u svečano raspoloženje – uživajte u čaroliji stranice koja će oživjeti, samo za vas posebno za nadolazeće praznike, i otkrijte najbolje ponude bez otvaranja kataloga! 

 

PREUZMITE BESPLATNU ORIFLAME APLIKACIJU S GOOGLE PLAY ILI APPLE STORE

Tekst: Fotograf: Oriflame