Početna
Najznačajniji proizvodi
NAŠI NAJZNAČNIJI BEAUTY PROIZVODI SVIH VREMENA
KLASIKA S RAZLOGOM
Maskare, tekući puderi i dnevne kreme – postoje određeni kozmetički proizvodi koji su uspeli da steknu status najznačajnijih klasika koji traju iz godine u godinu. Pitate se kako su ovi proizvodi izdržali test vremena? Pa, vjerujemo da su naši najznačajniji proizvodi toliko dobri da ne možete a da ih ne kupujete iznova i iznova. U nastavku smo istakli sve naše najznačajnije proizvode za koje možete biti sigurni da ćete prenijeti svojim najmilijima sa generacije na generaciju.
NJEGA KOŽE KOJA JE IZDRŽALA TEST VREMENA
Tender Care balzam koji koristite od srednje škole i Royal Velvet dnevna krema u koju se vaša mama uvijek kune, dostigli su fazu najznačajnijih proizvoda. Žene širom svijeta godinama vole rezultate koje daju ovi proizvodi i nastavljaju da ih preporučuju svojim prijateljima, porodici i kupcima.
NOVAGE NOĆNA MASKA – 8 SATI SNA U POSUDICI
NARUČITE
ROYAL VELVET IZDRŽAVA TEST VREMENA
ROYAL VELVET IZDRŽAVA TEST VREMENA
SAZNAJTE VIŠE
TENDER CARE VIŠENAMJENSKI BALZAM
TENDER CARE VIŠENAMJENSKI BALZAM
SAZNAJTE VIŠE
MILK & HONEY KREMA ZA RUKE I TIJELO
Znajući prednosti mlijeka i meda, kreirali smo kolekciju Milk & Honey Gold. Nudi širok spektar hranjivih i bogatih formulacija za vaše lice, kosu i tijelo koje vam pružaju vrhunsko iskustvo njege.
NARUČITE SADA
UPOZNAJTE NAŠE NAJZNAČAJNIJE MAKE-UP PROIZVODE
MAKE-UP KOJI NIKAD NE IZLAZI IZ MODE
Maskara za koju je klinički dokazano da pruža izuzetno veliki volumen i dužinu trepavica, hibridna podloga za kožu i make-up koja ujednačava ton kože i mješavina kuglica koju možete koristiti kao rumenilo, bronzer i highlighter i naglasiti prirodan, prelijep sjaj. .. Svi ovi proizvodi su evoluirali od omiljenih klasika do modernih najznačajnijih proizvoda koje ulaze u istoriju ljepote.
WONDER LASH XXL WATERPROOF MASKARA
NARUČITE SADA
GIORDANI GOLD KUGLICE ZA NIJANSIRANJE OBOGAĆENE SERUMOM
UPOZNAJTE NAŠE NAJZNAČAJNIJE MIRISE
MIRIS KOJI JE VOLJEN ŠIROM SVIJETA
Ljubitelji mirisa širom svijeta se slažu da Giordani Gold Essenza parfem nosi sa pravom status najznačajnijeg mirisa. Sa samo jednim nanošenjem, miris cvjetova narandže ispunjava sobu, budeći sve najljepše uspomene iz prošlosti. To je miris za koji je dokazano da je zaista nezaboravan.
NARUČITE NAŠE KULTNE PROIZVODE
Novage+ Intense Nourishment uljne kapsule za lice
(0)
Novage+
Novage+ Intense Nourishment uljne kapsule za lice
39,95 KM
50,00 KM
THE ONE 5 u 1 Wonder Lash XXL vodootporna maskara
Novo
(46)
THE ONE
THE ONE 5 u 1 Wonder Lash XXL vodootporna maskara
23,00 KM

Kutak za inspiraciju

Cherry red beauty trendovi savršeni za Dan zaljubljenih
Sezonski sadržaj

Cherry red beauty trendovi savršeni za Dan zaljubljenih

Ovogodišnji beauty trendovi posvećeni su cherry red crvenoj. Od usana do bakrene kose i noktiju u boji moka trešnje, ovo je vaš vrhunski vodič za ljepotu povodom Dana zaljubljenih.

Pročitaj

Ostale kategorije

BEAUTY INFO CENTAR
BEAUTY INFO CENTAR